Εμβολιασμός: Οργή Καπραβέλου για το «Να μη σώσουν!» του Άδωνι

Απευθύνθηκε σε πολύ αυστηρό ύφος στον Άδωνι Γεωργιάδη για την πρωτοφανή δήλωση του για τους ανεμβολίαστους.

Οργή προκάλεσε στον Νίκο Καπραβέλο η πρωτοφανής δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη «Να μη σώσουν να εμβολιαστούν!» για τους ανεμβολίαστους.

Ο διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης εκτόξευσε μύδρους εναντίον του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αλλά και όσων σχολιάζουν και παίρνουν αποφάσεις «έξω από τον χορό της πανδημίας».

«Δίνω όλη μου τη ζωή μου να προφυλάξω τους ανεμβολίαστους», είπε ο δρ. Καπραβέλος. «Όλη μου η μονάδα είναι γεμάτη ανεμβολίαστους. Να πω και εγώ ”καλά να πάθετε”; Δεν είναι δήλωση αυτή, πραγματικά», προσέθεσε.

«Αυτοί που υποφέρουν αυτή τη στιγμή έχουν πέσει θύματα παραπληροφόρησης. Δεν μπορούμε να υποστείλουμε τη σημαία του εμβολιαστικού αγώνα. Πρέπει και η πολιτεία να σηκώσει μανίκια, μπορεί να κάνει και άλλα», τόνισε ο γιατρός.

«Δεν γίνεται ο Άδωνις Γεωργιάδης να βγαίνει και να λέει -απευθυνόμενος σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί- ”μη σώσουν να το κάνουν, εγώ κουράστηκα”», σχολίασε χθες (21/10) ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανοιχτή Πόλη στην Αθήνα», Νάσος Ηλιόπουλος.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ