Υρώ Μανέ: Την έπαθα από ανθρώπους που είχα στην πρώτη λίστα της ζωής μου

Η ηθοποιός Υρώ Μανέ ήταν η σημερινή καλεσμένη στο Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε για τη σχέση της με τον σύζυγό της και την κόρη τους, για τις φιλίες που έχει κάνει μέσα από τη δουλειά της, για τα «Εγκλήματα» που της έφεραν τεράστια επιτυχία, αλλά και για την 48ωρη απεργία των ηθοποιών και τις διεκδικήσεις τους.

Σχετικά με την κινητοποίηση των ηθοποιών για το Προεδρικό Διάταγμα 85, η Υρώ Μανέ είπε: «Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει τελικά με αυτό το Προεδρικό Διάταγμα, μήπως και ξεκουνήσει λιγάκι αισίως η Κυβέρνηση, ξυπνήσει και κάτι κάνει τέλος πάντων. Να σας πω κάτι και να το κλείσουμε αυτό το θέμα. Η εξουσία έχει πάντα έναν τρόπο να αφομοιώνει, να στρογγυλεύει και να κουκουλώνει τα πράγματα, να τα φέρνει στα μέτρα της. Αυτό μην το ξεχνάμε ποτέ. Ακούει όσα θέλει να ακούσει και όσα τη βολεύει να ακούσει», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Η Υρώ Μανέ υπήρξε για χρόνια πρόεδρος στο ΣΕΗ και ο λόγος της έχει ιδιαίτερη βαρύτητα: «Μιλάω για την εξουσία. Το παιχνίδι της εξουσίας ξέρουμε όλοι πως παίζεται. Το έχουμε δει, το έχουμε βιώσει. Εγώ αυτό που θέλω είναι να βρεθεί μία λύση για τα νέα παιδιά, αυτά κυρίως στηρίζουμε. Είναι πραγματικά στα κάγκελα, είναι ένας δίκαιος αγώνας, η υποβάθμιση αυτή δεν πρέπει να περάσει. Η κυβέρνηση πρέπει να ρίξει πολύ φως σε αυτή την υπόθεση. Πιστεύω ότι θα το καταλάβει. Είμαστε και σε προεκλογική περίοδο και δε συμφέρει καθόλου να γίνονται αυτά τα πράγματα», δήλωσε στέλνοντας κι ένα ανάλογο μήνυμα για την διευθέτηση του θέματος των πτυχίων των ηθοποιών.

Το πρώτο μέρος της συνέντευξης:

Με τον σύζυγό της, Τάσο Νταϊόγλου μετρούν πολλά χρόνια κοινής ζωής κι έχουν αποκτήσει μια κόρη, τη Φαίδρα. Η Υρώ Μανέ μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο την έχουν αναθρέψει: «Εγώ και ο Τάσος παλέψαμε να της δώσουμε έναν μπούσουλα ζωής και αυτό που λέω στην ίδια και γενικά, ότι τα λόγια είναι πολύ περιττά. Μόνο με τις πράξεις σου δείχνεις τον δρόμο», δήλωσε η ηθοποιός.

Η γνωστή σειρά του ΑΝΤ1, «Εγκλήματα» την βρήκε σε πολύ καλή στιγμή της καριέρας της. Χαρακτηριστικά η Υρώ Μανέ είπε ότι: «Στο πικ της επιτυχίας γιατί είχαμε το Θέατρο Αποθήκη και τα Εγκλήματα, πιο επιτυχία δεν υπάρχει και το ξέρετε. Το λέω έτσι με ταπεινότητα, το έχει δείξει και ο χρόνος. Τότε συνέπεσε να φτιάξω την οικογένειά μου και να έχω και τη Φαίδρα. Ήθελα μια ισορροπία. Έπαιζα μέχρι τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης στα «Εγκλήματα» και στο θέατρο και παντρεύτηκα ενώ έπαιζα. Το ήξεραν οι άνθρωποι στη δουλειά μου, είχαν έρθει και στον γάμο, ήταν κλειστός γάμος», περιέγραψε την εγκυμοσύνη και τον γάμο της.

Στη δουλειά της δημιούργησε αρκετές φιλικές σχέσεις:«Έκανα παρέα αρχικά με ηθοποιούς, όσο περνάνε τα χρόνια ξεσκαρτάρει το πράγμα, βλέπεις αν είναι αληθινό όλο αυτό, πόσο οι άνθρωποι είναι επί της ουσίας φίλοι. Αποκαλύπτονται οι άνθρωποι στην πορεία της ζωής. Έρχεται κάποια στιγμή που αντιλαμβάνεσαι στη φιλία ότι δεν ήταν αυτό που νόμιζες. Πήρε χρόνο να αποδεχτώ ότι οι άνθρωποι δεν είναι αυτό που φαίνονται. Όταν έχεις φάει άσχημη κατάσταση από ανθρώπους που πίστεψες και επένδυσες. Υπήρξα θύμα και εγώ, την έπαθα με ανθρώπους που πίστεψα και τους είχα στην πρώτη λίστα της ζωής μου και από εκεί και πέρα είπα όλα μπορούν να συμβούν», ανέφερε η Υρώ Μανέ για τις φιλίες που δεν ήταν αυτό που αρχικά φαίνονταν.

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης της Υρώς Μανέ:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ