Βίκτωρας Πέτσας: Άξιος βοηθός του Χατζή στους Παγιδευμένους – Απίστευτο τι έκανε στα 18 του

Ο πιστός βοηθός του Αλέκου Χατζή και συνεργός του σε πολλές από τις παράνομες ενέργειές του στη σειρά Παγιδευμένοι, Βίκτωρας Πέτσας, ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show της Τρίτης.

Επίσης παραδέχτηκε πως απολαμβάνει τα σχόλια που αφορούν τον «εργοδότη» του στους Παγιδευμένους, στο Twitter, όπου σε κάθε του κίνηση εναντίον της Άννας ή του Δημήτρη ξεσηκώνεται θύελα από posts. Ενώ μίλησε και για την άτακτη εφηβεία του.

Μια απίστευτη εφηβεία πέρασε ο Βίκτωρας Πέτσας, αφού ταλαιπώρησε αρκετά τη μητέρα του όπως παραδέχτηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αφού στη β’ Γυμνασίου έμεινε μετεξεταστέος. Όταν κατάφερε να περάσει στην επόμενη τάξη στις εξετάσεις του Σεπτεμβρίου, εκείνη από τη χαρά της του μοίραζε 20ευρα. Ενώ στα 18 του το τερμάτησε παίρνοντας την πιστωτική κάρτα της μητέρας του κι έβγαλε εισητήρια για να παρακολουθήσει αγώνα ανάμεσα στον Dwane Johnson και τον John Cena στο Μαϊάμι.

Ο ηθοποιός έδωσε μια απολαυστική περιγραφή για τα κατορθώματά του: «Έμεινα μετεξεταστέος στη δευτέρα Γυμνασίου και όταν πέρασα τον Σεπτέμβριο η μάνα μου μοίραζε 20ευρα σε μένα από τη χαρά της. Είχε βάλει τη μπάρα πολύ χαμηλά. Στα 18 πήρα την κάρτα της μάνας μου και έκλεισα εισιτήρια για Μαϊάμι.

Ήμουν φανατικός οπαδός της επαγγελματικής πάλης. Ανακοινώνεται έναν χρόνο πριν ότι την 1η Απριλίου ο Dwane Johnson θα μπει στο ρινγκ με τον John Cena. Και λέω θα λείπω εγώ; Παίρνω την κάρτα και κλείνω 5η σειρά, αεροπορικά, Hilton. Όλο μαζί ήταν 5500 ευρώ. Το λάθος μου ήταν που έκλεισα εισιτήριο με επιστροφή. Χτυπάει το τηλέφωνο της μάνας μου σε ένα κυριακάτικο τραπέζι από την τράπεζα και παθαίνει σοκ. Δεν αντέδρασε. Τα είπαμε σπίτι. Πήγα στο Μαϊάμι μόνος μου. Κέρδισε ο The Rock», είπε γελώντας και λέγοντας «βέβαια αυτό δεν το συνιστώ σε κανέναν και μπλα μπλα μπλα», είπε ο Βίκτωρας Πέτσας γελώντας.

Παράλληλα μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου τηλεφώνησαν στη γιαγιά του, που είναι ένα πρόσωπο της οικογένειάς του που ο ηθοποιός υπεραγαπά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ