Βασίλης Καρράς: Η μεγάλη επιστροφή στη νύχτα

Ανάρρωσε ο Βασίλης Καρράς και ο μάνατζέρ του, Βαγγέλης Παπαδόπουλος, ενημέρωσε για τα νεότερα της υγείας του, καθώς και για τα επόμενα σχέδια του μεγάλου καλλιτέχνη. Όπως είπε στην εκπομπή «Γειά σου», ο Βασίλης Καρράς έχει ανακτήσει δυνάμεις και επιστρέφει στις νυχτερινές πίστες.

Συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος αποκάλυψε ότι: «Ο Βασίλης είναι δάσκαλος, είναι πατέρας, είναι συνεργάτης, είναι όλα για εμάς. Απλά επειδή λείπω στο εξωτερικό δεν ήξερα το πόσο μεγάλη έκταση μπορούσε να πάρει αυτό το θέμα.

Εκεί που καθόμασταν και τρώγαμε με τον Βασίλη, είπαμε να βγάλουμε μια φωτογραφία για το καλό. Δεν ήξερα ότι θα γίνει τόσος ντόρος γιατί είναι πολύ λεπτό το θέμα. Ετοιμάζουμε κάποιες συνεργασίες για το μέλλον, μιλάμε για διάφορα.

Αισθάνεται πάρα πολύ καλά ο Βασίλης και θα επιστρέψει στη νύχτα. Σχεδιάζουμε όμορφα πράγματα, αισθάνεται πάρα πολύ καλά και δυνατός αυτή τη στιγμή, έχει πολλή διάθεση και του λείπει πάρα πολύ να ξαναγυρίσει γιατί αυτή είναι η ζωή του», σχολίασε σχετικά με την ανάρτηση που είχε κάνει προ ημερών στα social media με την κοινή φωτογραφία του με τον Βασίλη Καρρά, η οποία έγινε viral και πρώτη είδηση στα ΜΜΕ μέσα σε λίγη μόνο ώρα.

Τη συγκεκριμένη φωτογραφία είχε αναδημοσιεύσει ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης στο Twitter, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Μας έλειψε ο Βασίλης Καρράς! Είναι καλά, έχασε βάρος που έπρεπε και χαμογελά ξανά μετά την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του».

Τον Νοέμβριο του 2022, ο Βασίλης Καρράς χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας μετά από αδιαθεσία που ένιωσε κατά τη διάρκεια εμφάνισής του σε κέντρο διασκέδασης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ