Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Εικόνες καταστροφής στο σπίτι του από την έκρηξη στη Συγγρού

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, η Λίνα Πρίντζου και τα σκυλιά τους βρίσκονται ακόμα σε κατάσταση σοκ μετά από την έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στη λεωφόρο Συγγρού, σε πολυκατοικία που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το διαμέρισμα στο οποίο κατοικούν.

Το ωστικό κύμα από την έκρηξη διέλυσε κουφώματα και ψευδοροφές με αποτέλεσμα το σπίτι να μοιάζει βομβαρδισμένο αλλά ευτυχώς οι ένοικοι είναι όλοι καλά, αν και κάπως παραζαλισμένοι.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος θέλησε να απαθανατίσει τις εικόνες καταστροφής στο εσωτερικό του αλλά και την «θέα» στην απέναντι πολυκατοικία για να τις μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους του.

«Το πρωινό μας ξύπνημα από το ωστικό κύμα της έκρηξης» έγραψε αντί λεζάντας στην φωτογραφία με τα σπασμένα τζάμια πάνω στο κρεβάτι.

Και η Λίνα Πρίντζου συμπλήρωσε την εικόνα με μια ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook:

«Η έκρηξη έγινε ακριβώς απέναντι από την πολυκατοικία μας! Ήταν τρομακτική! Όπως μας είπε ο πυροτεχνουργός, ήταν τέτοιο το κύμα που θα μπορούσε να μην ζούσαμε. Διαλύθηκαν κουφώματα και ψευδοροφές, είναι σαν να μας βομβάρδισαν αλλά ευτυχώς είμαστε όλοι καλά άνθρωποι και σκυλιά!|

1 9

Η ανάρτηση της συζύγου του ηθοποιού Λίνα Πρίντζου:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ