Τζέιμς Καφετζής: Όταν έμαθα ποιος χτύπησε την Άννα Μαρία Βέλλη, είπα «αποκλείεται, αυτός είναι πολύ καλό παιδί»

Η Άννα Μαρία Βέλλη είχε μιλήσει για το περιστατικό στον Τζέιμς Καφετζή όταν ήταν συμπαίκτες στο Survivor 2021.

Ο πρώην παίκτης του Survivor 2021 Τζέιμς Καφετζής μίλησε για την κακοποίηση που υπέστη από πρώην σύντροφό της η Άννα Μαρία Βέλλη. Ο Τζέιμς ανέφερε πως ήξερε τι έχει συμβεί στη youtuber, καθώς όταν ήταν συμπαίκιτες στο ριάλιτι επιβίωσης, του είχε εκμυστηρευτεί τα άσχημα βιώματα στη σχέση της.

«Είχε γίνει πριν κάποια χρόνια και μου είχε μιλήσει στο Survivor, όταν είχαμε έρθει πολύ κοντά. Μου έκανε εντύπωση το ποιος ήταν ο άνθρωπος που το έκανε αυτό, γιατί είναι και του χώρου, και είπα: «Αποκλείεται, είναι τόσο καλό παιδί». Αυτό, όμως, είναι το πρόβλημα, ότι πίσω από κλειστές πόρτες δεν ξέρει κανείς τι γίνεται και από ποιον να το περιμένεις» δήλωσε αρχικά στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι».

«Το άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι πως, ενώ η Άννα Μαρία Βέλλη είναι πολύ δυναμική, δεν είχε βγει να μιλήσει για αυτό. Της είχα πει να βγει να το πει και μου είχε πει ότι το σκέφτεται. Φοβόταν ότι θα κατακρίνουν εκείνη. Νομίζω του είχε κάνει και ασφαλιστικά μέτρα. Είχε φάει ξύλο, αίματα, το κεφάλι στο πλακάκι. Μπράβο που βγήκε και το είπε. Ήταν μαζί περίπου έναν χρόνο. Ήταν η δεύτερη φορά που της συνέβη. Η πρώτη ήταν πιο light» σημείωσε ο πρώην παίκτης του Survivor 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ