Τι είναι το Scrotox: Φούντωσαν φήμες για τον Κριστιάνο Ρονάλτο

Στα 37 του χρόνια, ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραμένει ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον πλανήτη, με αποτέλεσμα ο Τύπος και οι ιστοσελίδες να ασχολούνται διαρκώς μαζί του.

Από την προσωπική του ζωή, μέχρι τις πολυτελείς βίλες του και τις αλλαγές που παρατηρούνται κατά καιρούς στην εμφάνισή του, τα δημοσιεύματα δεν αφήνουν τίποτα ασχολίαστο.

Είναι γεγονός ότι ο κίτρινος τύπος εδώ και χρόνια μιλάει για διάφορες αισθητικές επεμβάσεις στις οποίες ο Πορτογάλος άσσος φημολογείται ότι έχει υποβληθεί. Ρινοπλαστική, μεταμόσχευση μαλλιών, αισθητική οδοντιατρική και μπότοξ στο πρόσωπο είναι μερικές μόνο για τις παρεμβάσεις που εικάζεται ότι ο ποδοσφαιριστής έχει κάνει στην εμφάνισή του.

Ωστόσο, ένα πρόσφατο δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «La Razón», ισχυρίζεται πως ο Ρονάλντο πρόσφατα υποβλήθηκε σε μία νέα θεραπεία, με το όνομα Scrotox.

Όπως εξήγησε ο Δρ Esteban Sarmentero, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Radio MARCA», ο βετεράνος ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει επισκεφθεί τον πλαστικό του για να κάνει… μπότοξ στα γεννητικά του όργανα.

Ο συγκεκριμένος πλαστικός χειρουργός που έχει ως έδρα του τη Μαδρίτη, μάλιστα, επιβεβαίωσε ότι ο Ρονάλντο έχει κάνει τη θεραπεία, όμως επισήμανε ότι πρόκειται για μερικές μόνο ενέσεις και όχι για κάποια ουσιαστική επέμβαση. Τα αποτελέσματα είναι προσωρινά, με διάρκεια περίπου έξι μηνών.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ενέσεις μπότοξ είναι πιθανώς για δύο λόγους: για να εξομαλυνθεί και να αποτραπεί η συστολή του όσχεου έτσι ώστε οι όρχεις να φαίνεται ότι έχουν περισσότερο όγκο», ανέφερε ο ίδιος.

Ο δρ. Sarmentero τόνισε πως πρόκειται για μια διαδικασία που γίνεται καθαρά για αισθητικούς λόγους, έτσι ώστε να βελτιωθεί η εμφάνιση των ανδρικών γεννητικών οργάνων. Ξεκαθάρισε, επίσης, ότι η συγκεκριμένη αισθητική επέμβαση δεν έχει καμία σχέση με την φαλλοπλαστική, την εγχείρηση δηλαδή που γίνεται με σκοπό τη μεγέθυνση του πέους.

Ερωτηθείς κατά πόσο αυτές οι ενέσεις μπορούν να αποτελέσουν κίνδυνο για τον ανθρώπινο οργανισμό, ο πλαστικός απάντησε ότι οι ενέσεις αυτές δεν είναι βλαβερές για την υγεία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ