Θανάσης Βισκαδουράκης: Το όνειρό μου ήταν να αποκτήσω ένα σπίτι στη θάλασσα

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε στον Γιάννη Τσιμιτσέλη για τη ζωή του και το πώς έχει διαμορφωθεί η αντίληψή του μέσα από τις καταστάσεις που έχει βιώσει στο παρελθόν.

Καλεσμένος στο «Fishy» με το Γιάννη Τσιμιτσέλη ήταν σήμερα Κυριακή (14/11) ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Ο ηθοποιός μίλησε για τη ζωή του και αποκάλυψε ότι του αρέσει πάρα πολύ η Ελλάδα, καθώς συνδυάζει και τη θάλασσα και το βουνό.

«Μία φορά έχω πάει στο εξωτερικό, έχω πάει στην Αυστρία για να δω την Εθνική Ελλάδος το 2008 ,με τον Ότο Ρεχάγκελ», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Το καλοκαίρι που πήραμε το Euro είχα πάει στο Σύνταγμα και στην Ομόνοια να πανηγυρίσω. Είχα εισιτήριο στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, ένιωθα πολύ περήφανος για τη χώρα μου, αυτός ο τόπος είναι φιλόξενος είναι ευλογημένος».

«Θα ήθελα να έχω ένα σπίτι στη θάλασσα, ήταν το όνειρό μου. Από μικρό παιδί μου άρεσε η θάλασσα, μεγάλωσα στο Δήλεσι. Το χειμερινό ορφανοτροφείο ήταν στη Θήβα και το καλοκαιρινό στο Δήλεσι. Μπήκα μωρό στο ορφανοτροφείο και έφυγα 18 χρονών που πήγα στο στρατό, δραπέτευσα. Όλοι το κάνουν αυτό, απλά φεύγουν, δεν υπογράφουν κάποιο χαρτί», ανέφερε.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ