Τέλος οι περιοδείες για τον Ozzy Osbourne – Το μήνυμα του θρυλικού ροκ σταρ

Ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν η ανάρτηση που έκανε ο Όζι Όζμπορν προκειμένου να ενημερώσει τους θαυμαστές του για την απόσυρσή του από τις περιοδείες.

Όπως γράφει μεταξύ άλλων, το σώμα του είναι αδύναμο μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε πριν από τέσσερα χρόνια και δεν μπορεί πλέον να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των περιοδειών.

«Ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι οι μέρες της περιοδείας μου θα τελείωναν έτσι. Η ομάδα μου έρχεται προς το παρόν με ιδέες για το πού θα μπορώ να παίξω χωρίς να χρειάζεται να ταξιδεύω από πόλη σε πόλη και χώρα σε χώρα», γράφει ο 74χρονος ροκ σταρ.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Όζι Όζμπορν:

«Αυτό είναι ίσως ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που είχα ποτέ να μοιραστώ με τους πιστούς μου οπαδούς. Όπως όλοι γνωρίζετε, πριν από τέσσερα χρόνια, αυτόν τον μήνα, είχα ένα μεγάλο ατύχημα, όπου έκανα βλάβη στη σπονδυλική μου στήλη.

Ο μοναδικός μου σκοπός αυτό το διάστημα ήταν να επιστρέψω στη σκηνή. Η φωνή μου είναι μια χαρά. Ωστόσο, μετά από τρεις επεμβάσεις, θεραπείες με βλαστοκυττάρα, ατελείωτες συνεδρίες φυσικοθεραπείας και πιο πρόσφατα πρωτοποριακή Θεραπεία Cybernics (HAL), το σώμα μου εξακολουθεί να είναι αδύναμο.

Είμαι ειλικρινά ενθουσιασμένος από τον τρόπο που όλοι κρατήσατε υπομονετικά τα εισιτήριά σας όλο αυτό το διάστημα, αλλά με όλη τη συνείδηση, συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι σωματικά ικανός να κάνω τις επερχόμενες ημερομηνίες περιοδείας μου σε Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς ξέρω ότι δεν θα μπορούσα να αντιμετωπίσω τις απαιτήσεις του ταξιδιού. Πιστέψτε με. Η σκέψη να απογοητεύσω τους οπαδούς μου πραγματικά με γ@μ…, περισσότερο από όσο θα μάθετε ποτέ.

Ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι οι μέρες της περιοδείας μου θα τελείωναν έτσι. Η ομάδα μου έρχεται προς το παρόν με ιδέες για το πού θα μπορώ να παίξω χωρίς να χρειάζεται να ταξιδεύω από πόλη σε πόλη και χώρα σε χώρα.

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τη μπάντα μου, τους φίλους μου και φυσικά, τους θαυμαστές μου για την ατέλειωτη αφοσίωση και υποστήριξή τους, που μου έδωσαν τη ζωή που ποτέ δεν ονειρευόμουν ότι θα είχα. Σας αγαπώ όλους…».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ