Τάσος Ξιαρχό: Η φωτογραφία από την συνάντηση με τη Μέρι – «Μόνο αγάπη»

Ο Τάσος Ξιαρχό τήρησε την υπόσχεσή του να ζητήσει από κοντά συγνώμη από την νεαρή γυναίκα που ειρωνεύτηκε μέσα από την περιβόητη πλέον ανάρτησή του στο Instagram.

Ο σάλος που προκλήθηκε πριν από μία εβδομάδα περίπου από το instastory του Τάσου Ξιαρχό, ο οποίος χλεύαζε μία νεαρή γυναίκα που απολάμβανε αμέριμνη το ποτό της, καθισμένη σε διπλανό τραπέζι σε κατάστημα εστίασης, φαίνεται πως έκανε τον κύκλο του.

Όπως θυμόμαστε όλοι, μετά από την φασαρία που προκλήθηκε ο χορογράφος κατέληξε στο νοσοκομείο αφού είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα χαπιών.
Μάλιστα, το «θύμα» της ανάρτησης του Τάσου Ξιαρχό, η γνωστή μας πλέον Μέρι, σε δηλώσεις που έκανε στην Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της παρακάλεσε να μην πάρει άλλη διάσταση η υπόθεση και εξομολογήθηκε ότι νιώθει τύψεις για το κύμα «μίσους» που ξεσηκώθηκε εναντίον του χορογράφου.

«Εγώ έστειλα ένα προσωπικό μήνυμα, να απολογηθεί, να το λύσουμε και να τελειώσει η υπόθεση εκεί. Με πείραξε πάρα πολύ και με πείραξε ακόμα πιο πολύ ότι, ενώ βλέπουμε έναν άνθρωπο να ταλαιπωρείται πάρα πολύ, ψυχολογικά να πέφτει, δεν του δίνουμε τον χώρο του να ανασυγκροτηθεί, δεν του δίνουμε το χώρο του να ζητήσει τη βοήθεια σωστά από τους ανθρώπους που πρέπει. Δεν είναι αστείο να παίζουμε με τέτοιες ψυχολογικές καταστάσεις, δεν είναι παιχνίδι. Νιώθω τρομερές τύψεις, νιώθω πάρα πολύ άσχημα, εγώ δεν ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο» είχε πει τότε η Μέρι.

Τελικά ο Τάσος Ξιαρχό συνάντησε τη Μέρι για να ζητήσει συγνώμη προσωπικά και το κλίμα ανάμεσά τους ήταν ιδιαίτερα φιλικό όπως μαρτυρά η φωτογραφία που ανέβασε η Μέρι στο Instagram και αναδημοσίευσε στον δικό του λογαριασμό ο χορογράφος. «Μόνο αγάπη» έγραψε η κοπέλα.

Ο Τάσος Ξιαρχό, στη δική του φωτογραφία, έγραψε: «Μόνο αγάπη και στους πιο σκληρούς. Θενξ Μέρι με “Ε” “Ι”.

meri 1

xiarxo

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ