Τάσος Ξιαρχό: Αυτά τα γκαζάκια μάλλον πέσαν από κάποιο Γκαζόδεντρο (φωτογραφία)

Ο Τάσος Ξιαρχό βρέθηκε εθελοντικά στο Ποικίλο Όρος στην Πετρούπολη για να βοηθήσει στην κατάσβεση πυρκαγιάς και βρέθηκε μπροστά σε ένα απροσδόκητο θέαμα.

Ο γνωστός χορογράφος και χορευτής Τάσος Ξιαρχό θέλησε να βοηθήσει και αυτός στην κατάσβεση των πυρκαγιών που ξέσπασαν πριν από μερικές ημέρες στη χώρα μας και βρέθηκε μαζί με άλλους εθελοντές στο Ποικίλο Όρος στην Πετρούπολη για να δώσει τη μάχη με τις φλόγες.

«Σήμερα βίωσα την λαίλαπα. Βρέθηκα σε μια θέα που η φωτιά κάλπαζε τη φύση και την ισοπέδωνε. Αποφασίσαμε με μερικά άτομα να κατέβουμε στο σημείο. Η πυροσβεστική μας φώναζε πίσω. Πήραμε κλαδιά και όχι περισσότερα από 5 άτομα βαρούσαμε τις φλόγες. Κοίταξα ψηλά, από το λόφο μας κοιτούσαν δεκάδες. Τους φώναξα με πολύ άσχημο τρόπο να κατέβουν και ότι αν είμαστε όλοι μαζί μπορούμε να τη σβήσουμε. Δεν ήταν κάτι τόσο τρομερό σε σχέση με το τι έχω δει στην τηλεόραση από αλλά σημεία, όμως το ρίγος που ένιωσα όταν όλοι μαζί σβήσαμε τη φωτιά, όταν όλοι κάναμε μια αλυσίδα ώστε ένα μεταφέρουμε τη Μανίκα, με συγκίνησε και με έκανε να φορέσω το μαντίλι και το καπέλο καλά, ώστε ν μην δουν τα δάκρυα μου. Μπορώ να πω όμως με λύπη πως, «πολλα μπράτσα»α πλά κοιτούσαν και τρέμανε στη ιδέα. Ο ανδρισμός μπορεί να κρύβεται και σε μια γυναίκα. Όχι αναγκαία σε ανδρικό σώμα. Η @isabellepat στην άλλη πλευρά εντόπισε ένα άλογο. Το οποίο για ώρες προσπαθούσε να γαλήνευσει. Η επιλογή είναι δίκη μας. Και σήμερα επιλέξαμε να σώσουμε εκείνο το λόφο και τα καταφέραμε», έγραψε ο Τάσος Ξιαρχό στη σχετική ανάρτησή του.

https://www.instagram.com/p/CSPyeIeo1AB/?hl=el

Και απηύθυνε έκκληση προς τους ζωόφιλους να υιοθετήσουν τα ζώα που σώθηκαν από τις φωτιές.

«Δεν έχουν ανάγκη από τροφές, λεκάνες και κλούβες. Έχουν ανάγκη από ΣΠΙΤΙ ? @dogsvoice εδώ μπορείτε να δείτε μερικές ψυχές στην αναμονή. Δώστε τη νέα αρχή ακόμη και αν είναι μεγάλα σε ηλικία» πρόσθεσε.

https://www.instagram.com/p/CSUYFqpoPsF/

Όμως, αυτό που σόκαρε περισσότερο τον Τάσο Ξιαρχό ήταν άλλο. Στα αποκαΐδια του δάσους βρέθηκαν κάνιστρα γκαζιού διάσπαρτα ανάμεσα στους καμένους κορμούς.

«Αυτά τα γκαζάκια μάλλον πέσαν από κάποιο Γκαζόδεντρο» σχολίασε ο καλλιτέχνης την φωτογραφία που δημοσίευσε σε Insta Story.

tasosxiarcho 235159358 596200791540034 3528291248950884837 n

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ