Τάσος Γιαννόπουλος: Από τη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί» στο «Κάνε ότι κοιμάσαι» – Οι κόντρα ρόλοι

Ο Τάσος Γιαννόπουλος ήταν ο σημερινός καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για τους ρόλους που τον καθιέρωσαν στη συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος όπως είπε, καθώς και ο Γιάννης Μπέζος είναι πολύ καλοί του φίλοι και χαίρεται που συνεργάστηκε τηλεοπτικά και με τους δύο. Η σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί» και η σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» του έχουν δώσει δύο εκ διαμέτρου αντίθετους ρόλους τους οποίους όμως υποδύθηκε άρτια.

Ο ηθοποιός επιστρέφει στην τηλεόραση με τον ρόλο του αδίστακτου Βανδώρου στη σειρά της ΕΡΤ, «Κάνε ότι κοιμάσαι» που είναι εξαιρετικά δημοφιλής. Είναι ένας ρόλος τελείως κόντρα στον πλακατζή και επιπόλαιο «Μάκη» της σειράς «Ευτυχισμένοι μαζί». Αναφέρει πως: «Δεν μετάνιωσα που άργησα να κάνω τηλεόραση», ενώ μίλησε για το θέατρο, για το πώς τον επηρέασε η τηλεοπτική επιτυχία και η αναγνωρισιμότητα.

Όπως λέει κι ο ίδιος η ζωή του άλλαξε πολύ με την τηλεοπτική επιτυχία, αφού η κύρια ασχολία του ήταν το θέατρο: «Τελείωσα τη σχολή το 1993 και έκανα θέατρο. Είχα κάνει μία ταινία αλλά μου αρέσει να πηγαίνω τα πράγματα σιγά σιγά. Είναι άλλη η σχέση με την τηλεόραση από ότι στο θέατρο. Είναι η διαδικασία των προβών και μετά οι παραστάσεις, ενώ στην τηλεόραση πρέπει να συνεργαστείς με όλο το επιτελείο». Ενώ συνέχισε μιλώντας για τον ρόλο του «Μάκη»: «Ο Γιάννης Μπέζος μου πρότεινε το ρόλο του Μάκη. Είχα άγνοια κινδύνου πριν το «Ευτυχισμένοι Μαζί», στα γυρίσματα έβγαινα έξω από το πλάνο. Με τράβαγε ο Δημήτρης Μαυρόπουλος. Οδηγούσα ένα απόγευμα στη Μεσογείων και με φώναζαν και βγήκα από τη λωρίδα. Η επιτυχία θέλει μεγαλύτερη διαχείριση από την αποτυχία. Με έχουν κεράσει πολλές μπύρες χάρη στο «Ευτυχισμένοι μαζί». Συμπλήρωσε ο ηθοποιός για τον τρόπο που μπήκε στη ζωή του η τηλεόραση.

Ο ρόλος στο «Ευτυχισμένοι μαζί»:

Για την προσωπική του ζωή είπε πως δεν είναι κι ο πιο εύκολος άνθρωπος στον κόσμο, καθώς είναι ψυχαναγκαστικός σε ορισμένα πράγματα γύρω του: «Δεν είμαι εύκολος άνθρωπος. Είμαι λίγο ψυχαναγκαστικός με τα πράγματα να είναι όλα τακτοποιημένα, στη θέση τους, εκεί που έχω μάθει. Αυτό ίσως δυσκολεύει τον άλλον», δήλωσε ο Τάσος Γιαννόπουλος περιγράφοντας μικρές καθημερινές κινήσεις του: «Όταν πάω σπίτι βγάζω τα παπούτσια, βάζω πιτζάμες, τακτοποιώ τα ρούχα στη θέση τους στη ντουλάπα. Δεν τα πετάω κάτω. Εκείνη κάνει εντελώς το αντίθετο. Τα παπούτσια τα βγάζουμε και οι δύο στην πόρτα. Εγώ είμαι τακτικός, εκείνη είναι ακατάστατη. Άρα καταλαβαίνετε. Γι’ αυτό χρειάζεται το χιούμορ», είπε για τον τρόπο με τον οποίο ταιριάζει με τη σύντροφό του αν και έχουν αντίθετες συνήθειες.

Όσα είπε για τις συνήθειές του:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ