Στέφανος Ντούσκος: Αυτή είναι η κοπέλα που του έχει κλέψει την καρδιά

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης που εδώ και κάποια εικοσιτετράωρα βρίσκεται στην Ελλάδα ζήτησε από την αγαπημένη του να τον περιμένει στο αεροδρόμιο.

Παρά την χαρά του για την κατάκτηση του Χρυσού Μεταλλίου στους Ολυμπιακούς του Τόκιο να ήταν απερίγραπτη, όμως ο Στέφανος Ντούσκος δεν ξέχασε ούτε στιγμή τους δικούς του ανθρώπους που τον περίμεναν με ανοιχτές αγκάλες πίσω στην Ελλάδα.

Ανάμεσά τους ξεχωριστή θέση κατέχει η συναθλήτριά του Ευαγγελία Αναστασιάδου, αθλήτρια της κωπηλασίας, η οποία, όπως είναι φανερό και από τα μηνύματα που ανταλλάσσουν στο Instagram, είναι η γυναίκαι που του έχει κλέψει την καρδιά.

Μάλιστα, η Ευαγγελία Αναστασιάδου δεν έκρυψε την συγκίνησή της για την μεγάλη νίκη του αγαπημένου της, την οποία κατάφερε να συνοψίσει σε ένα συγκινητικό μήνυμα:
«Κοιτάω ώρες αυτήν την φωτογραφία κι όμως δεν θα έχω ποτέ αρκετά λόγια για να περιγράψω το πως νιώθω – Γιατί δεν είναι θαύμα ούτε ευκαιρία ούτε τύχη όπως θα έλεγαν κάποιοι είναι σκληρή δουλειά , θέληση και κουράγιο. Και μιλάω για αυτή την θέληση που όσες φορές και αν πέσεις θα σηκωθείς γιατί ξέρεις πως μια μέρα θα τα καταφέρεις και ήρθε η μέρα. Το μόνο που θα άλλαζα θα ήταν να μπορούσα να είμαι εκεί για να σου κάνω την μεγαλύτερη αγκαλιά του κόσμου και ας μην ήταν αρκετή. Είσαι στην κορυφή του κόσμου και παραμένεις ο ίδιος άνθρωπος», έγραψε δίπλα στην φωτογραφία του αγαπημένου της στο βάθρο.

https://www.instagram.com/p/CR7_dnLDymw/

Και αυτός της απάντησε: «Σε ευχαριστώ πολύ αγάπη μου…σε περιμένω στο αεροδρόμιο».

Ποια είναι η Ευαγγελία Αναστασιάδου

Γεννημένη στην Καστοριά στις 16 Μαρτίου του 2002, η Ευαγγελία Αναστασιάδου ασχολήθηκε από την ηλικία των 7 ετών με τον κλασικό αθλητισμό. Στη συνέχεια μεταπήδησε στην κωπηλασία, όπως και ο Στέφανος Ντούσκος, όπου σύντομα διακρίθηκε. Κέρδισε το πρώτο χρυσό πανελλήνιο μετάλλιο σε ηλικία 15 ετών.

Στα 17 συμμετείχε για πρώτη φορά σε διεθνείς αγώνες κατακτώντας την έκτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων. Ακολούθησαν και άλλες επιτυχίες όπως το χρυσό μετάλλιο στο σκιφ ελαφρών βαρών κάτω των 23 του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Ντούισμπουργκ το 2020, ενώ το 2021 κατέκτησε το ασημένιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας νέων ανδρών/γυναικών κάτω των 23 ετών στο Ράτσιτσε της Τσεχίας.

https://www.instagram.com/p/CRQ6j7aDz1K/

https://www.instagram.com/p/CQJUK8rjciA/

https://www.instagram.com/p/CN-Pj4-jFs9/

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ