Σάσα Μπάστα: Πως ο κορονοϊός δεκαπλασίασε σε ένταση τις κρίσεις πανικού

Η τραγουδίστρια περιέγραψε στο «Happy Day» πως οι κρίσεις πανικού έγιναν πιο συχνές και πιο έντονες από τότε που νόησε με κορονοϊό.

Η Σάσα Μπάστα νόσησε την άνοιξη από κορονοϊό όπως έγινε γνωστό από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε θετική στον ιό.

Όπως αποκάλυψε στην κάμερα του «Happy Day», η νόσηση είχε στην περίπτωση της τραγουδίστριας μία επιπλέον παρενέργεια.
«Όταν πέρασα κορονοϊό, ό,τι νιώθω σε μια κρίση πανικού τα ένιωσα επί δέκα και δεν έλεγε να ηρεμήσει. Ενώ ήξερα τι συμβαίνει και μόνο η σκέψη ότι έχω κορονοϊό και θα με χτυπήσει στην αναπνοή, στα πνευμόνια, όλο αυτό που έχεις ακούσει, ήταν πολύ δύσκολο. Και λες θα πάω στο νοσοκομείο και εκεί είναι όλοι σαν εμένα κι αν με κρατήσουν μέσα; Δεν ξέρεις τελικά αν είναι κρίση πανικού ή ο κορονοϊός» είπε η Σάσα Μπάστα στον φακό της εκπομπής.

Η ίδια πέρασε τον κορονοϊό ελαφρά.
«Κόλλησα το Πάσχα. Μας πήγε λίγο ντόμινο η κατάσταση. Εγώ, ο κολλητός, η κολλητή, μετά η μαμά, ο μπαμπάς, τα αδέλφια. Ευτυχώς οι δικοί μου άνθρωποι είχαν εμβολιαστεί. Εγώ -ξέρεις- γάντια, μάσκα.

»Επειδή είμαι και αρρωστοφοβική την τρίτη μέρα πήγα στο νοσοκομείο για να δω αν έχω πρόβλημα, να κάνω τον έλεγχο, ακτινογραφίες. Βέβαια να πω την αλήθεια αν δεν μου έλεγαν άλλοι ότι είναι θετικοί, δεν θα καταλάβαινα ότι ήμουν θετική. Δεν είχα κανένα σύμπτωμα και πέρασε -δόξα των θεώ- έτσι και να φύγει και να μην ξανάρθει».

Και επισήμανε: «Ήμουν η πρώτη που θα είχα εμβολιαστεί στην ηλικία των 30 και πέντε ημέρες πριν κόλλησα. Και ήθελα τόσο πολύ να εμβολιαστώ γιατί ήθελα τη ζωή μου πίσω».

Όμως, οι «παρενέργειες» του ιού επηρέασαν την ψυχική υγεία της.
«Μετά από τον κορονοϊό οι κρίσεις πανικού είναι πιο επιθετικές από ποτέ γιατί είμαι και αρρωστοφοβική και μικροβιοφοβική και όλο αυτό το είχα κοιμίσει λόγω της δουλειάς, λόγω της κούρασης -ούτε το μυαλό δεν πήγαινε σε λεπτομέρειες. Ενώ τώρα, μετά την καραντίνα, που έχει γίνει όλο αυτό, στο νοσοκομείο δεν μπορώ. Οπότε, παθαίνω μία κρίση πανικού και πρέπει να μείνω στο σπίτι ή να βγω στην πίστα και να κλαίω. Ενώ ξέρω τι μου συμβαίνει, δεν μπορώ να το αφήσω. Δεν μπορείς να κατέβεις και ο επόμενος να μην είναι έτοιμος».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ