Ρούλα Κορομηλά: Κάψτε μας όλους Νέρωνες

Επηρεασμένη από τις αρνητικές ειδήσεις των ημερών, από τις πυρκαγιές ως τις δολοφονίες γυναικών, η Ρούλα Κορομηλά εξέπεμψε διπλό οργισμένο μήνυμα από στο Twitter και στο Instagram.

Οι επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς δεν αρκούν για να ξορκίσουν το κακό των τελευταίων ημερών, τις πυρκαγιές που κατακαίνε ολόκληρη τη χώρα, αφήνοντας στο διάβα τους εικόνες βιβλικής καταστροφής, αλλά και τις επιθέσεις εναντίον γυναικών που γεμίζουν τις τελευταίες ημέρες τα αστυνομικά δελτία.

Ακόμα και η σταθερά αισιόδοξη Ρούλα Κορομηλά υπέκυψε στην περιρρέουσα όπως φανερώνει το τελευταίο Twit της.

«Η χώρα των πυρομανών, σφετερισμών, βιαστών, δολοφόνων κ πάει λεγοντας. Κάψτε μας όλους Νέρωνες! Ζώα ανθρώπους, σπίτια. Κάψτε όλη την Ελλάδα. Νέρωνες!» έγραψε η παρουσιάστρια, σε μια έκρηξη θυμού που κέρδισε την επιδοκιμασία των πολλών.

Σε άλλο κλίμα, θλίψης κυρίως για την καταστροφή που συντελείται γύρω μας και τον άδικο βασανισμό ανθρώπων και ζώων, η Ρούλα Κορομιλά σημείωσε:

Σε πύρινη κολαση η χώρα μας.?Δύναμη και κουράγιο σε όλους που η φωτιά απειλεί και καίει τα σπίτια κ τις ψυχες τους. ?? Θλίψη. ?Πονάει η ψυχή μου.

https://www.instagram.com/p/CSIQTxWq3cw/

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ