Ρούλα Κορομηλά: Δεν μετάνιωσα που ασχολήθηκα με την τηλεόραση αν και πληγώθηκα

Η Ρούλα Κορομηλά εισέβαλε στο πλατό του The 2Night Show και μίλησε για τη μεγάλη της πορεία στην τηλεόραση. Η οποία ξεκίνησε από την ΕΡΤ και από εκεί και πέρα είναι παράλληλη με την ιστορία των ιδιωτικών καναλιών.

Η παρουσιάστρια επανήθλε φέτος στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του Mega, ως οικοδέσποινα στο «Σπίτι με το Mega». Για τον τρόπο με τον οποίο βρέθηκε στο μεγάλο κανάλι είπε: «Μπήκα εμβόλιμα στο Σπίτι το Mega, ο Αντώνης Δημητριάδης μου χτύπησε την πόρτα».

Αναφερόμενη στην καριέρα της, η Ρούλα Κορομηλά, αναπόλησε στιγμές μοναδικές και μεγάλες συνεργασίες με καλεσμένους που έρχονταν για πρώτη φορά στην Ελλάδα: «Δεν πετάω τίποτα από το παρελθόν μου. Δεν μετάνιωσα που ασχολήθηκα με την τηλεόραση όσο και αν πληγώθηκα από συμπεριφορές, από αυτά που γράφονται, είναι η δουλειά μας αυτή. Έχει τις γλυκές αλλά και τις πικρές της στιγμές», συμπλήρωσε για τις μεγάλες αλλά και τις μικρές στιγμές που μπορεί λίγο να την πλήγωσαν στην τηλεόραση.

Η Ρούλα Κορομηλά είχε τη στήριξη των γονιών της και την πολύτιμη βοήθεια του αδερφού της: «Ο πατέρας μου μού έλεγε «κάνε ό,τι θέλεις αλλά μην αδικείς» και το έχω ως moto, όπως δεν θέλω να με αδικούν, δεν αδικώ. Δεν έχω απολύσει κανέναν, μπορεί να έχω διαφωνήσει, νευριάσει αλλά δεν έχω απολύσει κανέναν. Αν τσακωθώ με κάποιον μπορεί να πάω να κλαίω στο μπάνιο», δήλωσε για τις συνεργασίες της.

Είναι γνωστό πως είναι πορληπτική με ορισμένα πράγματα κι ένα από αυτά είναι το μωβ χρώμα: «Είμαι προληπτική με το μοβ. Είναι ένα χρώμα που δεν μου αρέσει καθόλου και όποτε το έχω φορέσει κάτι μου έχει συμβεί, έχω σπάσει το πόδι μου, έχω αρρωστήσει ή κάτι έχει συμβεί σε καλεσμένο», για να συμπληρώσει: «Υπάρχουν καλεσμένοι γρουσούζηδες και κάτι σου συμβαίνει όταν έρχονται».

Η Ρούλα Κορομηλά έχει παντρευτεί δύο φορές. Η πρώτη ήταν με τον ηθοποιό Πάνο Μιχαλόπουλο και η δεύτερη με τον Νάσο Γαλακτερό. Στις σχέσεις της όμως με τους άνδρες, δηλώνει πως τη φοβούνται: «Σκιάζονται οι άνδρες με εμένα, δεν ξέρω γιατί δεν με φλερτάρουν οι άνδρες. Είμαι γεμάτη όμως. Οι άνδρες ήταν διστακτικοί μαζί μου. Χάθηκε άνδρας από τη ζωή μου επειδή δεν άντεχε τα φώτα, είχα 2-3 τέτοιες περιπτώσεις», εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ενώ για τους γάμους της είπε: «Κάποιοι άνθρωποι ήθελαν να με παρουσιάζουν ως την πληγωμένη στις σχέσεις μου. Βίωνα και εγώ καταστάσεις όπως η κάθε γυναίκα, ερωτευόμουν, στενοχωριόμουν αλλά είχα τη δύναμη να το ξεπεράσω και να προχωρήσω. Παντρεύτηκα δύο φορές, έζησα τον γάμο πολύ ωραία. Δεν έχει τύχει να μιλήσω με κανέναν πρώην μου και δεν το επιδιώκω ωστόσο θέλω να είναι καλά. Δεν θέλω να ξαναπαντρευτώ γιατί ψιλοβαριέμαι να δίνω λογαριασμό», συμπλήρωσε για τον λόγο που απολαμβάνει την ελευθερία της η Ρούλα Κορομηλά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ