Πωλίνα: Η φάρσα του Βλάσση Μπονάτσου που την έκανε να τσιρίζει «είμαι έγκυος»

Η Πωλίνα αποκάλυψε μια επική φάρσα του Βλάσση Μπονάτσου, η οποία είχε τόσο φρικιαστικά πλάνα ώστε το Mega ζήτησε να κοπούν στο μοντάζ. Ενώ μίλησε για τις μεγάλες συνεργασίες με τον Γιώργο Μαρίνο και τον Σταμάτη Κραουνάκη. Η τραγουδίστρια βρέθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και ήταν χείμαρρος όταν μοιράστηκε στο πλατό της ΕΡΤ1 τις εμπειρίες της.

Ο Βλάσσης Μπονάτσος μέσα στα 90’s είχε μια εκπομπή στην οποία έστηνε φάρσες σε γνωστούς καλλιτέχνες. Ένα από τα θύματά του ήταν και η Πωλίνα, η οποία εκείνο το διάστημα ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος: «Έχουν περάσει 28 χρόνια από εκείνη τη φάρσα του Βλάσση, Έμεινε στην ιστορία ως η πιο άκομψη φάρσα του. Δεν το είχαμε πει ότι ήμουν έγκυος, ήταν μια φάρσα περίεργη, όλο μπλεγμένο. Με έβγαλαν στον δρόμο και ήρθαν δύο σε στυλ Κολομβιανοί απατεώνες μαχαιροβγάλτες.

Ο ένας με πήρε και με έβαλε μπροστά του ασπίδα και ο άλλος προσπαθούσε με μια λεπίδα να τον βρει για να τον τρυπήσει. Μου έκαναν φάρσα ότι τον κυνήγαγε ο ένας και ο άλλος με έβαλε μπροστά ασπίδα για να σωθεί.

Εκείνη την ώρα μέσα στην τρέλα μου κοιτούσα την απέναντι πολυκατοικία. Είχε βγει ο κόσμος και έβλεπε, εκεί είχε κρυφτεί ο Βλάσσης. Και λέω: καλά εγώ θα πεθάνω, αυτά τα ζώα εκεί πάνω δεν έχουν μια ταραχή να φωνάξουν την Αστυνομία; Εγώ φώναζα: είμαι έγκυος», είπε η Πωλίνα περιγράφοντας το περιστατικό. Στη συνέχεια εμφανίστηκε ο Βλάσσης για να τη σώσει ντυμένος Σούπερμαν.

Την επόμενη μέρα το κανάλι επικοινώνησε με την Πωλίνα για να την πληροφορήσουν πως η εκπομπή δεν θα παίξει: «Την άλλη μέρα παίρνει τηλέφωνο το Mega και λέει: αυτό το επεισόδιο δεν βγαίνει στον αέρα. Μόνο εάν οι ενδιαφερόμενοι κάνουν ντουμπλάζ. Και πήγαμε εγώ, ο Μεγακλής και ο Βλάσσης, βλέπαμε τα πλάνα και κάναμε φωνές από πάνω για να μην ακουστούν οι κραυγές. Το κάναμε πιο light και φαντάσου ο κόσμος σοκαρίστηκε με το ντουμπλαρισμένο. Το κανονικό είπε το Mega δεν βγαίνει, το πετάμε», είπε η Πωλίνα ολοκληρώνοντας.

Η Πωλίνα αναφέρθηκε και στην μεγάλη της συνεργασία με τον Γιώργο Μαρίνο, και τον Σταμάτη Κραουνάκη και τους Σπείρα Σπείρα, όπου αντικατέστησε την Τζένη Μπότση.

Όσα είπε η Πωλίνα στην εκπομπή της ΕΡΤ1:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ