Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Τα πρώτα λόγια μετά την προφυλάκιση Φιλιππίδη

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, μιλώντας για την παράσταση που πρωταγωνιστεί, ρωτήθηκε και για την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Για τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη τοποθετήθηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, μία από τις τρεις γυναίκες που έσπασε τη σιωπή της και κατήγγειλε όσα βίωσε από τον ηθοποιό.

Υπενθυμίζεται ότι ο σκηνοθέτης και ηθοποιός, την περασμένη Τρίτη κρίθηκε προφυλακιστέος, καθώς κατηγορείται από τρεις γυναίκες για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού, και οδηγήθηκε στις φυλακές Τριπόλεως.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, μίλησε σε εκπομπή της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης για την παράσταση «Νυφικό Κρεβάτι» όπου και πρωταγωνιστεί και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ωστόσο, εκείνη δεν θέλησε να πάρει θέση για τις εξελίξεις, αναφέροντας ότι είναι πολύ νωρίς για να γίνει κάποιο σχόλιο.

««Η γραμμή είναι να μην σχολιάσουμε καθόλου τις εξελίξεις. Σε καμία περίπτωση δεν είναι ημέρα χαράς για κανέναν και δεν θέλουμε να σχολιάσουμε τίποτα. Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αν μπορώ να σχολιάσω γενικά πριν τις τελευταίες εξελίξεις, είναι να μην επικεντρωνόμαστε στο χώρο του θεάτρου».

Ανέφερε, βέβαια, ότι τέτοιου είδους περιστατικά συμβαίνουν σε όλους σχεδόν τους επαγγελματικούς χώρους και όχι μόνο στο θέατρο, και είναι πολύ σημαντικό να αλλάξει το νομικό πλαίσιο ώστε κάθε άνρωπος να έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του σε οποιαδήποτε μορφή κακοποίησης και προσβολής τη προσωπικότητάς του.

«Τα μηνύματα που λάβαμε μετά τις καταγγελίες δεν είχαν να κάνουν μόνο με τον δικό μας χώρο, έχουν να κάνουν με όλους τους χώρους, τον δημοσιογραφικό, τον χώρο της ιατρικής…»

Δήλωσε, τέλος, ότι τα παιδιά της ήταν η κινητήρια δύναμη για να μπει σε αυτή τη διαδικασία, μάλιστα όχι μόνο τα δικά της παιδιά, αλλά τα παιδιά όλων των ανθρώπων!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ