Πέθανε ο πατέρας του Μάνου Γαβρά

Βυθισμένος στο πένθος είναι ο Μάνος Γαβράς, καθώς έφυγε από την ζωή ο πατέρας του.

Ο Μάνος Γαβράς περνάει δύσκολες ώρες, καθώς έχασε τον πατέρα του. Ο γνωστός ηθοποιός ανακοίνωσε την δυσάρεστη είδηση με ανάρτηση που έκανε στα social media.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τον πατέρα του και έγραψε το εξής:

«Πάντα σου φώναζα “τελείωνε ρε μπαμπά” όταν ήθελα να μπω στο μπάνιο για να ετοιμαστώ γιατί είχες εμμονή με την καθαριότητα και όποτε έμπαινες αργούσες να βγεις. Μακάρι να σε είχα ακόμα κοντά μου κι ας μην έβγαινες ποτέ. Ας πλενόμουν έξω στην αυλή στο κρύο με το λάστιχο. Φτάνει μόνο να ήξερα ότι είσαι ακόμα εκεί μέσα να καθαρίζεις το σώμα σου για να γίνει όσο καθαρή ήταν και η ψυχή σου.

Από μικρό παιδί όπου κι αν βρισκόμουν στην Κρήτη θυμάμαι τον κόσμο να μου λέει “Του Αντώνη είσαι μπρε ο μικιός; Να ξέρεις ότι καλύτερος άνθρωπος από τον πατέρα σου δεν υπάρχει”. Το ίδιο μου έλεγαν και χθες την ώρα που σε αποχαιρετούσα. Είμαι ακόμα ο μικιός σου αλλά χθες έγινα άνδρας για πρώτη φορά. Χθες μου κόπηκε ο ομφάλιος λώρος για πρώτη φορά και τώρα αιωρούμενος ψάχνω να βρω προς ποια κατεύθυνση βρίσκεται το μπροστά . Σε λατρεύω πατέρα μου. Θα μου λείπεις όσο υπάρχω ακόμα στον κόσμο αυτό. Θα προσέχω τη μητέρα μας που τόσο αγάπησες ώσπου να ανταμώσετε ξανά .

Σε φιλώ γλυκά.

Ο μικιός σου».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Μάνος Γαβράς:

https://www.instagram.com/p/CL9Aa0jFM-y/

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ