Πατρίκιος Κωστής: Ο κακός του «Παρά Πέντε», δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο

Ο γνωστός κι αγαπημένος «ψηλός» από τους κακούς της σειράς «Παρά Πέντε», Πατρίκιος Κωστής, βρέθηκε με τη Τζένη Θεωνά στην εκπομπή «Μαμά δες» της ΕΡΤ1. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στον σημαντικότερο ρόλο της ζωής του, αυτόν του πατέρα.

Παράλληλα ο Πατρίκιος Κωστής αποκάλυψε πως ένας ακόμη ρόλος ήρθε να προστεθεί στο βιογραφικό του. Είναι αυτός του δάσκαλου δημοτικής εκπαίδευσης, ένα επάγγελμα που εξασκεί τα τελευταία χρόνια.

Όπως είπε ο ηθοποιός:«Πάντα φλέρταρα με το να γίνω δάσκαλος και μου δόθηκε η ευκαιρία με το πτυχίο της δραματικής σχολής να δώσω κατατακτήριες, μου άρεσε πολύ, πέρασα, το τελείωσα γρήγορα και τώρα παίζω σε διπλό ταμπλό», δήλωσε για το παράλληλο επάγγελμά του.

Σε άλλο σημείο της κουβέντας που είχε με τη Τζένη Θεωνά, ο Πατρίκιος Κωστής είπε: «Υπάρχουν δυσκολίες, δύσκολοι άνθρωποι και δύσκολες καταστάσεις οπότε επέλεξα να γίνω δάσκαλος όχι μόνο για αυτά αλλά και επειδή πάντα με ενέπνεε να συνυπάρχω με παιδιά. Το ότι τώρα έχω τη δυνατότητα επιλογής παίζει πολύ μεγάλο ρόλο», πρόσθεσε για τη νέα του επαγγελματική κατεύθυνση.

Επίσης ανέφερε πως αυτό του έδωσε την ευκαιρία να βρίσκεται περισσότερες ώρες με τα παιδιά του και να συμμετέχει πιο ενεργά στην ανατροφή τους.

Δείτε το βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ