Πάολα – Βασίλης Καρράς: Δίνουν μέρος της αμοιβής τους στην οικογένεια του Βασίλη Φιλώρα

Η Πάολα και ο Βασίλης Καρράς αφιερώνουν την σημερινή εμφάνισή τους στο Μορφάτι Θεσπρωτίας στον άτυχο εθελοντή δασοπυροσβέστη που έχασε τη ζωή του στη μάχη με την πυρκαγιά στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Ο Βασίλης Καρράς και η Πάολα περιοδεύουν αυτή την εποχή περιοχές της Ελλάδας με ένα πρόγραμμα από αυτά που μας έχουν συνηθίσει οι δύο καλλιτέχνες.

Χθες, Τετάρτη 11 Αυγούστου ήταν προγραμματισμένο να τραγουδήσουν στο Μορφάτι Πάργας της Θεσπρωτίας σε μια εμφάνιση που αναβλήθηκε λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών.

Η εμφάνιση των δύο τραγουδιστών θα πραγματοποιηθεί τελικά σήμερα, Πέμπτη 12 Αυγούστου, και μέρος της αμοιβής τους θα διατεθεί απευθείας στην οικογένεια του Βασίλη Φιλώρα, του εθελοντή πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του σε ατύχημα στην προσπάθειά του να βοηθήσει στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.

«Μετά τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν στη χώρα μας και εμείς δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι.
Έτσι λοιπόν μέρος της αμοιβής του Βασίλη Καρρά και της Πάολα από την αποψινή συναυλία στην Πάργα, θα δοθεί απευθείας αύριο στην οικογένεια του άτυχου εθελοντή πυροσβέστη Βασίλη Φιλώρα.

Όλοι μαζί μπορούμε!», ανακοίνωσε η Πάολα με ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CScqBilrOVj/

https://www.instagram.com/p/CSbvcMFsw2M/

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ