Πάνος Ιωαννίδης: Ο περιζήτητος «εργένης» του «MasterChef» έγινε πατέρας

Ο Πάνος Ιωαννίδης ανήκει σε εκείνα τα τηλεοπτικά πρόσωπα -μετρημένα στο ένα χέρι- που περιφρουρούν την ιδιωτική ζωή τους με ζήλο. Εκτός από κάποια μισόλογα, κανείς δεν μπορούσε έως σήμερα να πει με βεβαιότητα αν ο γνωστός σεφ ήταν σε σχέση και ποια ήταν τα σχέδιά του για την προσωπική ζωή του.

Ακόμα και τις τελευταίες ημέρες, όταν έγινε γνωστή η είδηση της εγκυμοσύνης της Χρύσας Μιχαλοπούλου, συντρόφου του κολλητού του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ο Πάνος Ιωαννίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφου, απέφυγε εντέχνως να κάνει αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή του.

Όμως, στον πλανήτη τηλεόραση τίποτα δεν μένει κρυφό για πάντα. Έτσι, η ιστοσελίδα Znews φιλοξενεί σήμερα δημοσίευμα που υπογράφει ο δημοσιογράφος Γιώργος Μπέζας, σύμφωνα με το οποίο ο σεφ έγινε πατέρας για πρώτη φορά την περασμένη Παρασκευή.

Η είδηση έκανε φυσικά τον γύρο του διαδικτύου, διανθισμένη από τις λιγοστές λεπτομέρειες που έγιναν γνωστές. Ότι δηλαδή η σύντροφος του σεφ εργάζεται στην τηλεόραση, άγνωστο με ποια ιδιότητα, εδώ και μήνες ζουν μαζί στα Πετράλωνα και το παιδί είναι αγόρι.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ