Ο Light «καρφώνει» τα MAD VMA 2022: «Με έβαλαν κοντά στον Snik, ελπίζοντας για καβγαδάκι που θα ανέβαζε τα νούμερα»

Για το άγριο ξύλο που έπαιξαν με τον Snik στη χθεσινή διοργάνωση των βραβείων MAD VMA 2022, μίλησε ο Light μέσα από σειρά αναρτήσεων στο Instagram.

Αναλυτικότερα, μετά τη συγγνώμη που ζήτησε λέγοντας ότι έχει μάθει να αμύνεται όταν του επιτίθενται, ο τράπερ άφησε «καρφιά» κατά των διοργανωτών των βραβείων, αποκαλύπτοντας μήνυμα με το οποίο τους είχε προειδοποιήσει προκειμένου να μην τον βάλλον σε κοντινή θέση με τον Snik.

«Οι άνθρωποι του MAD TV επέλεξαν να μας βάλουν όσο πιο κοντά τον ένα στον άλλο γινόταν. Ελπίζοντας πως θα υπήρχε κάποιο ελαφρύ καβγαδάκι», τόνισε ο Light.

«Λοιπόν μάγκες για όποιον ήταν εδώ στα MAD VMA ένα συγγνώμη στις οικογένειες, στις μαμάδες, στους μπαμπάδες, στα παιδάκια. Έχουμε μάθει όταν μας επιτίθενται να απαντάμε. Δεν είμαστε θύματα ούτε π@@@@. Την αγάπη μου σε όλους και του χρόνου καλύτερα» λέει σε στόρι που ανέβασε χθες βράδυ ο τράπερ.

Το story του Light με αιχμές για τους διοργανωτές

«Μια φορά και μόνο μια για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους για να ξέρετε τι έγινε.

Ο καυγάς δεν ξεκίνησε από εμένα, εγώ καθόμουν στην καρέκλα μου με την κοπέλα μου δίπλα όταν μου την έπεσαν. Αυτό είναι το πρώτο βίντεο που φαίνεται να με χτυπάνε κάτι βουνά και είναι αυτό που προηγήθηκε.

Μετά μας χώρισαν, πήγα στα backstage για λίγο, μετά επέστρεψα και έκανα ότι έκανα. Αυτό είναι το δεύτερο βίντεο.

Δεν κατηγορώ κανέναν από τους εμπλεκόμενους για ό,τι έγινε. Ήταν γνωστό πως υπάρχει κόντρα ανάμεσά μας και είχα ενημερώσει πολλές φορές τη διοργάνωση πως άμα μας φέρει σε επαφή στον ίδιο χώρο θα συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Οι άνθρωποι του madtv επέλεξαν να μας βάλουν όσο πιο κοντά τον ένα στον άλλον γινόταν. Ελπίζοντας πως θα υπήρχε κάποιο ελαφρύ καβγαδάκι που θα ανέβαζε τα νούμερα και θα βοηθούσε σε αυτό τον πόλεμο των mainstream media απέναντι στο κύμα της μουσικής μας.

Στο επόμενο στόρι τα χθεσινά μηνύματά μου με τον υπεύθυνο της διοργάνωσης».

nerogreco1

Στη συνέχεια έχει δημοσιεύει το μήνυμα που έστειλε στον υπεύθυνο των MAD VMA 2022 και στο οποίο γράφει, μεταξύ άλλων: «Σου εξήγησα πολλές φορές ότι οι κόντρες που υπάρχουν είναι πολλές και έντονες και πολύ φοβάμαι πως δεν θα καταλήξει όμορφα για κανέναν».

nerogreco2

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ