Ο Κάνιε Γουέστ παντρεύτηκε σωσία της Κιμ Καρντάσιαν

Ο γνωστός ράπερ και επιχειρηματίας Κάνιε Γουέστ παντρεύτηκε, μόλις 2 μήνες μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του με την Κιμ Καρντάσιαν.

Ο «Ye», όπως είναι το όνομα που έχει επιλέξει στη μουσική βιομηχανία, φαίνεται πώς έκανε έναν μυστικό γάμο με την νεότερη σύντροφό του, Bianca Censori.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, ο γνωστός ράπερ εθεάθη να φοράει βέρα σε έξοδό του με πηγές να αναφέρουν ότι το δαχτυλίδι συμβολίζει τη δέσμευσή του με τη νέα σύζυγό του μετά την τελετή του γάμου.

Ωστόσο, αναφέρουν πως ο γάμος δεν είναι ακόμα νόμιμος καθώς το ζευγάρι δεν φαίνεται να έχει καταθέσει πιστοποιητικό γάμου.

Δεν είναι γνωστό πόσο καιρό γνωρίζονται, αλλά η Bianca εντάχθηκε στην εταιρεία Yeezy του Κάνιε Γουέστ τον Νοέμβριο του 2020.

Τον περασμένο μήνα, μάλιστα, ο ίδιος επανακυκλοφόρησε το κομμάτι του «Censori Overload», προς τιμήν της νέας συντρόφου του.

https://www.instagram.com/p/CnWYSA1MzPn

Μάλιστα, οι κακές γλώσσες αναφέρουν ότι η Bianca είναι σωσίας της Κιμ Καρντάσιαν καθώς της μοιάζει καταπληκτικά μιας κι έχουν και οι δύο πληθωρικές καμπύλες και είναι μελαχρινές.

https://www.instagram.com/p/CnW5AIYNUGH

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ