Ο Άντριου Τέιτ συνελήφθη για sex trafficking – Τον «πρόδωσαν» η Γκρέτα Τούνμπεργκ και μια… πίτσα

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο influencer Άντριου Τέιτ και ο αδερφός του, Τρίσταν και αντιμετωπίζουν κατηγορίες για βιασμό, sex trafficking και σύσταση εγκληματικής ομάδας.

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι προδόθηκαν από εμπρηστικές αναρτήσεις στο Twitter, με αποδέκτη μάλιστα την ακριβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ αλλά και μια… πίτσα.

Ο πρώην kickboxer και μισογύνης Tik Toker που έχει αποκλειστεί από διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης για σεξιστικά σχόλια και ρητορική μίσους, συνελήφθη – σύμφωνα με την Daily Mail – μαζί με τον αδελφό του κρατούνται στο Βουκουρέστι. Τα δύο αδέλφια είχαν περάσει και από τον ανακριτή τον Απρίλιο, καθώς δύο κορίτσια είχαν ισχυριστεί ότι εξαναγκάστηκαν σε σεξουαλικές πράξεις από τους Τέιτ (Tate), παρά τη θέλησή τους.

Οι αρχές της Ρουμανίας φαίνεται να οδηγήθηκαν στα ίχνη των δύο ανδρών μετά από ένα βίντεο του Andrew στο Twitter με το οποίο κοροϊδεύει την νεαρή ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ και αυτό ήταν που αποκάλυψε την τοποθεσία του.

Τι συνέβη

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η νεαρή ακτιβίστρια για το κλίμα Γκρέτα Τούνμπεργκ απάντησε σε ειρωνική ανάρτηση του Άντριου Τέιτ στην οποία την κατονόμαζε, προτρέποντάς τον «να αποκτήσει ζωή» (get a life), όταν ο Άντριου Τέιτ την ανέφερε σε ανάρτηση που υπερηφανευόταν ότι έχει στην κατοχή του 33 αυτοκίνητα που είναι υπεύθυνα για «τεράστιες εκπομπές ρύπων».

«Παρακαλώ, δώσε μου το email σου, ώστε να σου στείλω την πλήρη λίστα της συλλογής αυτοκινήτων μου και τις τεράστιες εκπομπές αερίων τους» συμπλήρωσε ο influencer απευθυνόμενος στη Σουηδέζα ακτιβίστρια.

«Ναι, σε παρακαλώ διαφώτισε με, στείλε μου email στο [email protected] (σε ελεύθερη μετάφραση μικρ…τσούτσ@νηενέργεια@βρεςνακάνειςκάτιστηζωήσου.com)» του απάντησε η Γκρέτα Τούνμπεργκ.

Με τη σειρά του ο 36χρονος influencer έστειλε στη διεύθυνση e-mail και στις αστυνομικές αρχές, εν αγνοία του, ένα χαρακτηριστικό βίντεο στο οποίο φαίνεται να καπνίζει πούρο και να του σερβίρεται μία πίτσα με ρουμανικό λογότυπο.

Στη λεζάντα του συγκεκριμένου βίντεο σημείωσε: «Σε ευχαριστούμε που επιβεβαιώσατε της διεύθυνσης email σας ότι έχετε μικρό πέος, Γκρέτα Τούνμπεργκ. Ο κόσμος είναι περίεργος και συμφωνώ ότι πρέπει να αποκτήσεις μια ζωή».

Κατά τη διάρκεια του βίντεο ο Τέιτ ζήτησε από ένα άτομο εκτός οθόνης, να του δώσει ένα κουτί πίτσας, αλλά συνεχίζοντας την ειρωνεία προς την Σουηδέζα ακριβίστρια, φαίνεται να λεει κοροιδευτικά να μην το ανακυκλώσουν. Τα κουτιά είχαν ένα ρουμάνικο λογότυπο στα πλάγια, κάτι που φανέρωσε την τοποθεσία του influencer με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ταυτοποιηθεί έξι γυναίκες που φέρονται να έχουν υποστεί σεξουαλική εκμετάλλευση από «την οργανωμένη εγκληματική ομάδα» των Τέιτ (Tate), στην οποία συγκαταλέγονται ακόμα δύο άνδρες.

«Οι τέσσερις ύποπτοι φαίνεται ότι δημιούργησαν μια οργανωμένη εγκληματική ομάδα με σκοπό τη στρατολόγηση, τη στέγαση και την εκμετάλλευση γυναικών, εξαναγκάζοντάς τες να δημιουργούν πορνογραφικό περιεχόμενο που προοριζόταν να προβάλλεται σε εξειδιξευμένα site έναντι αμοιβής», ανέφεραν οι εισαγγελείς. «Θα αποκόμιζαν σημαντικά χρηματικά ποσά», πρόσθεσαν.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ