Νίνο: Γράφω καθημερινά ημερολόγιο, θέλω να το διαβάσουν τα παιδιά μου

Ο Νίνο Ξυπολιτάς βρέθηκε στο The 2Night Show, μαζί με τον Νικηφόρο με τον οποίο συνεργάζονται στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζονται. Ο τραγουδιστής έχει επιλέξει να κρατήσει ένα χαμηλό προφίλ όσα χρόνια εργάζεται στη δουλειά του και στην προσωπική του ζωή. Αυτό όπως είπε είχε κάποιο κόστος.

Βέβαια όπως ομολόγησε δεν κάνει δημόσιες εμφανίσεις παρά μόνο για τη δουλειά του: «Δεν κλείνομαι μέσα, απλά δεν εμφανίζομαι δημόσια. Τώρα είμαι 41 χρονών. Ήμουν πάντα ο εαυτός μου, αλλά το έχω πληρώσει αυτό. Κάποιοι ήθελαν να το πληρώσω, αλλά δεν το πλήρωσα τελικά. Είμαστε ακόμη εδώ ζωντανοί στη σκηνή, σαν ροκ συγκρότημα. Συνήθως πρέπει να υπάρχει ένας διαφορετικός άνθρωπος που παρουσιάζεται δημόσια, τον οποίον τον σκέφτεσαι πριν ξεκινήσεις την καριέρα σου.

Μην αναλύσουμε αν το πλήρωσα τελικά, δεν θέλω. Αξίζει να είσαι ο εαυτός σου, γιατί κοιμάσαι καλά. Δεν πρέπει να θυμάσαι τι είπες, γιατί αν λες ψέματα πρέπει να θυμάσαι τι ψέματα λες. Τα ψέματα που λες για χρόνια τα πιστεύεις και ο ίδιος. Ο καθένας είναι ο εαυτός του, εγώ έτσι αισθάνομαι καλά», παραδέχτηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Νίνο έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στο Fame Story 1 και όπως είπε: «Από τα παιδιά του Fame Story 1 μιλάω που και που με τον Γρηγόρη Πετράκο και πολύ με την Άσπα. Με τον Νότη Χριστοδούλου έχουμε να μιλήσουμε από τότε», πρόσθεσε για τις σχέσεις που έχει διατηρήσει με τους συμπαίκτες του στο talent show.

Κατόπιν προχώρησε σε μια σπάνια αναφορά στα δύο του παιδιά: «Η Ρόδος είναι η βάση μου. Λέω ότι είμαστε οι αναμνήσεις μας, εγώ τη μισή μου ζωή την πέρασα στην Ρόδο. Τα παιδιά μου είναι μια χαρά. Μεγαλώνουν. Ο γιος μου είναι 10 χρονών και η κόρη μου κοντεύει τα 9. Εύχομαι να γίνουν ό,τι θέλουν στη ζωή τους, έχουν και τα δύο ταλέντο στη μουσική, στη ζωγραφική, στον αθλητισμό. Ό,τι θέλουν θα κάνουν, δεν θα πούμε εμείς τι θα κάνουν στη ζωή τους. Γράφω καθημερινό ημερολόγιο για τη ζωή μου εδώ και πολλά χρόνια, γράφω τις σκέψεις μου. Θέλω να το διαβάσουν τα παιδιά μου μετά τα 35 τους», εξομολογήθηκε στο The 2Night Show.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ