Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Νέες ολόγυμνες φωτογραφίες της – Γιατί ανησυχούν οι θαυμαστές της

Νέες ολόγυμνες φωτογραφίες ανάρτησε στο Instagram η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, προκαλώντας ανησυχία σε κάποιους θαυμαστές της.

Ειδικότερα, η δημοφιλής τραγουδίστρια, η οποία είναι έγκυος, ανάρτησε αρχικά έξι γυμνές φωτογραφίες της, σημειώνοντας στη λεζάντα: «Γιατί στο καλό φαίνομαι 10 χρόνια νεότερη στις διακοπές;».

https://www.instagram.com/p/CdWcUgYu7qY/

Ωστόσο, οι θαυμαστές της Μπρίτνεϊ αναρωτήθηκαν γιατί ανάρτησε τις ίδιες εικόνες αρκετές φορές, ενώ άλλοι σημείωσε ότι έδειξε αρκετά πολλά στο διαδίκτυο.

Λίγο αργότερα, η 40χρονη σταρ έκανε μια δεύτερη ανάρτηση με τρεις ακόμη γυμνές φωτογραφίες της, οι οποίες έμοιαζαν αρκετά.

https://www.instagram.com/p/CdWiya8uhtq/

«Το κορίτσι είναι άρρωστο, φωνάζει για βοήθεια», έγραψε κάποιος χρήστης του Instagram, ενώ ένας άλλος είπε: «Είμαι σίγουρος πως η κηδεμονία υπήρχε για κάποιον λόγο».

Μάλιστα, η τραγουδίστρια έκανε και τρίτη ανάρτηση με άλλες τρεις φωτογραφίες. Και πάλι παρόμοιες.

https://www.instagram.com/p/CdW2maqJX6s/

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είχε πάει στο Μεξικό για διακοπές με τον αρραβωνιαστικό της Sam Asghari όταν τραβήχτηκαν οι επίμαχες φωτογραφίες. Το ζευγάρι περιμένει αυτή την περίοδο το πρώτο του παιδί.

Κάποιος θαυμαστής σχολίασε ότι ο personal trainer Sam έπρεπε να έχει παρέμβει για να εμποδίσει τη σταρ και να μην αναρτήσει τις εικόνες: «Αν ο άντρας σου σε σεβόταν, δεν θα σε άφηνε ποτέ να αναρτήσεις τα μισά από αυτά που κάνει! Άσε λίγο μυστήριο…».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ