Μπραντ Πιτ: Τι απαντά στις κατηγορίες της Τζολί ότι πήγε να πνίξει ένα από τα παιδιά τους

Σάλο έχουν προκαλέσει οι σοβαρές κατηγορίες που απηύθηνε δημοσίως η Αντζελίνα Τζολί κατά του πρώην συζύγου της Mπραντ Πιτ ότι στη διάρκεια ενός καβγά τους σε πτήση με ιδιωτικό τζετ εκείνος πήγε να πνίξει ένα παιδί, τα χτύπησε και τους πέταξε αλκοόλ.

Ο ίδιος δήλωσε ότι στους παραπάνω ισχυρισμούς «θα απαντήσει στο δικαστήριο».

Η δικηγόρος του, Anne Kiley, υποστηρίζει ότι ο πελάτης της δέχεται «προσωπικές επιθέσεις και παρερμηνείες κάθε είδους», αλλά δεν θα μπορούσε να παραδεχτεί κάτι «που δεν έχει κάνει». Η ίδια προσθέτει: «Ευτυχώς, διάφορες δημόσιες αρχές που η άλλη πλευρά έχει προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει εναντίον του τα τελευταία έξι χρόνια πήραν τις δικές τους, ανεξάρτητες αποφάσεις».

«Ευτυχώς, διάφορες δημόσιες αρχές που η άλλη πλευρά έχει προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει εναντίον του τα τελευταία έξι χρόνια πήραν τις δικές τους, ανεξάρτητες αποφάσεις»

Μια πρόσφατη κατάθεση της Τζολί περιγράφει το βίαιο ξέσπασμα του πρώην συζύγου της, τον Σεπτέμβριο του 2016, όταν εκείνοι και τα έξι παιδιά τους πετούσαν από τη Γαλλία στην Καλιφόρνια με ένα ιδιωτικό τζετ.

«Ο Πιτ έπνιξε ένα από τα παιδιά και χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο» και «άρπαξε την Τζολί από το κεφάλι και την κούνησε», αναγράφονται στο έγγραφο, προσθέτοντας ότι κάποια στιγμή «έχυσε μπύρα στην Τζολί. Έριξε μπύρα και κόκκινο κρασί στα παιδιά». Παρά την πίεση, τότε, από την πλευρά της Τζολί να διερευνηθεί περαιτέρω το θέμα, οι αρχές δεν αποφάσισαν καμία ποινική δίωξη εις βάρος του Πιτ. Μόλις μερικές μέρες μετά το οικογενειακό ταξίδι, η Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

Πηγές κοντά στον Πιτ, πάντως, αναφέρουν ότι η Τζολί με τις κατηγορίες και τις ενέργειές της κατά του πρώην συζύγου της, έχει επηρεάσει έντονα τα παιδιά τους, καταστρέφοντας τη σχέση με το πατέρα τους. Μια ανώνυμη πηγή, συγκεκριμένα, σχολιάσει ότι η ηθοποιός έχει κάνει μια «καμπάνια αποξένωσης» των παιδιών από τον Πιτ.

Η δικαστική διαμάχη μεταξύ του πρώην ζευγαριού ξεκίνησε από την κηδεμονία των παιδιών τους (όπου ένα δικαστήριο τούς παραχώρησε συνεπιμέλεια) και συνεχίζεται για την εκμετάλλευση του οινοποιείου που είχαν αγοράσει από κοινού το 2008, το Chateau Miraval στον γαλλικό Νότο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ