Η Meghan Markle, η συνέντευξη με τα 9 εκατ. δολάρια και οι συνταρακτικές αποκαλύψεις για το παλάτι

Σύμφωνα με αμερικάνικα δημοσιεύματα η Meghan και ο Harry δεν θα αμειφθούν για τη συνέντευξη που έδωσαν. Κάθε διαφήμιση 30 δευτερολέπτων στη διάρκεια της συνέντευξης πουλήθηκε έως και 325.000, δολάρια κάτι που σημαίνει πως η εμφάνιση του ζευγαριού αποδείχθηκε χρυσωρυχείο για το CBS.

Η συνέντευξη της Meghan Markle και του Harry στην Oprah Winfrey – που έκανε το deal της δεκαετίας με την συγκεκριμένη συνέντευξη – μεταδόθηκε. Ο διαφημιστικός χρόνος, το πιο πολύτιμο αγαθό στα τηλεοπτικά δεδομένα, έχει ήδη μοσχοπουληθεί.

Κάθε διαφήμιση 30 δευτερολέπτων στη διάρκεια της συνέντευξης πουλήθηκε έως και 325.000, δολάρια κάτι που σημαίνει πως η εμφάνιση του ζευγαριού αποδείχθηκε χρυσωρυχείο για το CBS.

Βέβαια το CBS έχει ήδη καταβάλλει, σύμφωνα με την Wall Street Journal, περίπου 9 εκατ. δολάρια στην εταιρεία παραγωγής Harpo Productions, η οποία ανήκει στην Oprah, για να αγοράσει τα δικαιώματα της συνέντευξης του ζευγαριού. Στη συμφωνία μεταξύ του CBS και της εταιρείας παραγωγής της Όπρα περιλαμβάνεται και το δικαίωμα του αμερικανικού δικτύου να πουλήσει την συνέντευξη στην διεθνή αγορά.

Σύμφωνα με αμερικάνικα δημοσιεύματα η Meghan και ο Harry δεν θα αμειφθούν για τη συνέντευξη που έδωσαν.

Οι αποκαλύψεις για το παλάτι είναι συνταρακτικές

Οι αποκαλύψεις ήταν απίστευτες. Έτρεμαν στην σκέψη ενός μαύρου πρίγκιπα στο Παλάτι.

«Μέχρι την ημέρα που έφυγα από το Παλάτι, δεν είχα πρόσβαση στο διαβατήριό μου, το δίπλωμα οδήγησης, ακόμα και τα κλειδιά μου. Δεν είχα καμία βοήθεια από το παλάτι παρόλο που ζήτησα πολλές φορές την βοήθεια τους. Έφθασα στα όριά μου, κατέρρευσα. Είχα άμεση ανάγκη από ψυχολόγο. Ο Χάρι ζήτησε βοήθεια, για να πάμε σε ψυχολόγο. Ακόμη και αυτό του το αρνήθηκαν. Οι υπεύθυνοι του Παλατιού του είπαν, πως δεν μπορεί να γίνει κάτι, γιατί δεν είναι εργαζόμενη, αλλά μέλος της βασιλικής οικογένειας! Το λέω, γιατί υπάρχουν πολλοί που θέλουν να ζητήσουν βοήθεια και δεν τολμούν. Εγώ τόλμησα και μου την αρνήθηκαν», είπε σχεδόν συγκινημένη.

Όταν η οικοδέσποινα της συνέντευξης ρώτησε την Meghan για τη συνάντηση με τη βασίλισσα Ελισάβετ, δήλωσε: «Δεν υπήρχε λαγχος για τη συνάντηση με τη βασίλισσα», όμως κατάλαβε ότι δεν πρόκειται για ακόμα μια από τις διασημότητες που είχε γνωρίσει, όταν την ρώτησε ο Χάρι αν ξέρει να υποκλίνεται… «Έκανα πολύ βαθιά υπόκλιση – δεν το θυμάμαι ακριβώς», είπε. «Ήταν υπέροχο και εύκολο και δεν γνώριζα τίποτα για την οικογένεια τότε».

Διέψευσε δημοσιεύματα που ήθελαν την Κέιτ Μίντλετον να έκλαψε με αφορμή το φόρεμα της κόρης της, πριγκίπισσας Σάρλοτ, στο γάμο της Meghan το 2018, ενώ τόνισε πως στην συνέχεια τις έφερε λουλούδια για να την συγχωρήσει.

Η Meghan επίσης αποκάλυψε ότι αυτή και ο πρίγκιπας Χάρι παντρεύτηκαν σε ιδιωτική τελετή, πριν από την επίσημη πριγκιπική, με τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρυ να είναι ο μόνος παρών. «Το πιστοποιητικό γάμου που κρέμεται στο σπίτι μας έχει την ημερομηνία της ιδιωτικής τελετής».

Παραπονέθηκε πως ο βρετανικός Τύπος την αντιμετώπιζε εχθρικά και την ξεχώριζε σε σχέση με την Κέιτ. «Οτιδήποτε και αν έκανα, τα ίδια πράγματα που έκανε η Κέιτ, εγώ τα έκανα γιατί ήμουν ψωροπερήφανη και ξιπασμένη, όπως έγραφαν. Τα αβοκάντο είχαν γίνει σύμβολο της καταστροφής του περιβάλλοντος… Εντάξει γελάμε, αλλά μέχρι πόσο. Χάιδευα την κοιλιά μου ενώ ήμουν έγκυος; Τι θέλει και το κάνει αυτό; Τρώει το πρωί αβοκάντο. Αμερικανιές στο παλάτι».

Όταν ακόμα ήταν έγκυος στον Αρτσι της ανακοινώθηκε από το παλάτι ότι ο νέος πρίγκιπας δεν θα είχε κρατική προστασία και ασφάλεια. Για αυτό και αποφασίσαμε να μην πάρει τελικά πριγκιπικό τίτλο, καθώς όσο περισσότερους τίτλους έχει κάποιος, τόσο μεγαλύτερη ασφάλεια χρειάζεται. Οταν η Οπρα ρώτησε γιατί δεν πήρε τον πριγκιπικό τίτλο ο Άρτσι, η Μέγκαν απάντησε πως στο παλάτι έτρεμαν στην ιδέα ενός πρίγκηπα με σκούρο δέρμα. Υπήρξαν πολλές συζητήσεις της οικογένειας με τον Χάρι, αλλά και με την ίδια στις οποίες της τόνιζαν τους κινδύνους που μπορεί να επιφέρει αυτό στη μοναρχία.

«Όταν άρχισαν τα χτυπήματα κάτω από την μέση με ψευδή δημοσιεύματα στα βρετανικά tabloids, το Παλάτι δεν έκαν τίποτα για να τα σταματήσει ή να μας στηρίξει», δήλωσε η Μέγκαν. «Η ιστορία με την Κέιτ ήταν η αρχή της δολοφονίας τους χαρακτήρα μου. Τα ψέματα διαδέχονταν το ένα το άλλο. Ηταν ανυπόφορο». Η Μέγκαν αποκάλυψε πως αυτή και ο Χάρι περιμένουν την γέννηση της κόρης τους το καλοκαίρι.

Ο πρίγκιπας Χάρι πήρε μέρος στη συνέντευξη, επισημαίνοντας με νόημα: «Έπρεπε να μπω στα παπούτσια της γυναίκας μου για να καταλάβω τι σημαίνει ρατσισμός και μπούλινγκ σε μια έγχρωμη δυναμική γυναίκα που έχει άποψη στο παλάτι. Ήμουν απελπισμένος. Έπρεπε να σταματήσω την επανάληψη της ιστορίας. Όταν βρήκα τοίχο, όπου και αν απευθύνθηκα για βοήθεια, τότε πήρα την απόφαση πως έπρεπε κάτι να κάνω για να μην επαναληφθεί η ιστορία της μητέρας μου (Νταϊάνας). Θέλαμε να ξεφύγουμε από τον πόλεμο. Δυστυχώς δεν μας βοήθησε κανείς».

Πριν αποχωρήσουν από το Παλάτι, υπήρξαν τρεις επαφές με την Βασίλισσα και άλλες δύο με τον Κάρολο. Μετά ο Κάρολος σταμάτησε να απαντάει στα τηλεφωνήματα του Χάρι, όπως είπε ο ίδιος και του ζήτησε να του τα γράψει σε ένα γράμμα. «Τότε αποφάσισα να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου και να δω εγώ και μόνον εγώ τι μπορώ να κάνω για την οικογένεια μου. Έτσι πήραμε την απόφαση να φύγουμε από το Παλάτι». Όταν αντιλήφθηκε πως η Μέγκαν είχε αυτοκτονικές τάσεις, ο Χάρι τρόμαξε. «Δεν ήξερα τι να κάνω, ήμουν φοβισμένος. Στην αρχή δεν είπα στην οικογένειά μου ότι χρειαζόμαστε βοήθεια. Ντρεπόμουν. Όχι, ήμουν και εγώ παγιδευμένος και δεν το ΄ξερα. Δεν το είχα δει. Όλη η οικογένειά μου είναι παγιδευμένη σε ένα σύστημα. Δεν μπορούν να φύγουν».

Η Μέγκαν φορούσε το διαμαντένιο μπρασελέ της Νταϊάνας, κατά την διάρκεια της συνέντευξης, τιμώντας την μνήμη της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ