Ματθίλδη Μαγγίρα: Η κόρη μου είχε δεχθεί bullying από καθηγητή της

Για το bullying που είχε δεχτεί στο παρελθόν η κόρη της από καθηγητή της σε μουσικό σχολείο, μίλησε η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Η Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε για το δικό της ταξίδι μητρότητας στην εκπομπή «Μαμά-δες» με την Ζωή Κρονάκη. Αποκάλυψε πόσο δύσκολο ήταν για εκείνη να αποχωριστεί την κόρη της Λήδα, όταν σε ηλικία 14 ετών πήγε να ζήσει με τον πατέρα της στην Αμερική, αλλά και το αν η μικρή έχει κληρονομήσει το μπρίο και την τσαχπινιά της μαμάς της.

Η γνωστή performer μίλησε, μεταξύ άλλων, για το bullying που είχε δεχτεί στο παρελθόν η κόρη της Λήδα από καθηγητή της σε μουσικό σχολείο.

«Η Λήδα έχει υποστεί bullying από καθηγητή της. Πήγαινε σε μουικό σχολείο και στην πρώτη γυμνασίου πήρε 17 σε ένα μουσικό μάθημα. Στο δεύτερο τρίμηνο είδα πως το 17 έγινε 15 και σκέφτηκα πως κάτι θα είχε να μου πει ο καθηγητής της. Μου λέει, λοιπόν, αυτός ‘ξέρετε η Λήδα δεν κάνει για αυτό το σχολείο. Καλύτερα να την πάτε σε ένα συμβατικό, γιατί δεν είναι ήσυχη στην τάξη’.

Το αποκρίνομαι, «ξέρετε ότι έχει απόσπαση συγκέντρωσης; Έχω φέρει κρατικό χαρτί στο γραφείο των καθηγητών και έχει δυναναγνωσία και δισορθογραφία». Και μου λέει τότε πως «αυτά δεν υπάρχουν… δυσλεξίες και τέτοια είναι στο μυαλό σας. Να την πάρετε και να την πάτε σε ένα συμβατικό σχολείο κοντά στη γειτονιά σας». Και εκεί εξαγριώθηκα.

Μετά από αυτή την κουβέντα άρχισε να κάνει bullying στο παιδί. Δηλαδή τους έβαζε να κάνουν την άσκηση, την έκανε η Λήδα, έκανε ένα λάθος και της φώναζε βάζοντας άλλο παιδί να το τελειώσει. Αν έκανε το άλλο παιδί λάθος δεν του φώναζε», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ