Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Επέστρεψα στην Ελλάδα για τους Παγιδευμένους

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show της Τρίτης. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη ζωή της και στα πρώτα της βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο καθώς και στον ρόλο της στους «Παγιδευμένους» που την καθιέρωσε στο κοινό.

Η «Άννα» της σειράς «Παγιδευμένοι», είνα ένας άνθρωπος συνειδητοποιημένος που ήξερε πολύ καλά πως ήθελε να γίνει ηθοποιός και μόνο. Όπως είπε: «Αποφοίτησα το 2016. Ξεκίνησα, δούλεψα στο θέατρο, μετά σε δύο ταινίες και μετά έφυγα στην Αγγλία όπου έκανα διάφορα. Στην Αγγλία δούλευα για να βιοπορίζομαι, αλλά παρέμενα ηθοποιός. Πάντα ήθελα να φύγω στο εξωτερικό και αν δεν έφευγα εκείνη στη στιγμή δεν θα το έκανα ποτέ γιατί θα ξεκινούσαν οι δουλειές εδώ. Μου άνοιξαν μεγάλοι ορίζοντες. Γύρισα στην Ελλάδα για τους «Παγιδευμένους». Μετακόμισα μέσα σε 2 μέρες. Δεν πήγα με γνώμονα την επιτυχία αλλά το ένστικτο», είπε για την απόφασή της να επιστρέψει στην Ελλάδα για τον ρόλο που έχει αγαπηθεί από το φανατικό κοινό της σειράς του ΑΝΤ1.

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ αποφάσισε να γίνει ηθοποιός στα 17 της και κυνήγησε το όνειρο αυτό: «Πήρα την απόφαση να γίνω ηθοποιός στην Γ΄Λυκείου. Μετά από ένα μιούζικαλ που είδα στο Λονδίνο σκέφτηκα ότι αυτοί κάνουν ό,τι μου αρέσει να κάνω. Στο Λύκειο δεν μπορούσα να διαβάσω δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ έδωσα Πανελλήνιες μόνο και μόνο για το φοιτητικό πάσο. Τον πρώτο χρόνο πήγα σε ιδιωτική σχολή, τον δεύτερο ξανάδωσα στο Εθνικό για να τους θυμίζω ότι υπάρχει μία τρελή που έρχεται κάθε χρόνο και τη δεύτερη χρονιά μπήκα», σχολίασε την επιμονή της να σπουδάσει στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στους ηθοποιούς είναι μια καθημερινότητα, αφού πρέπει να περνούν διαρκώς από κάστινγκ για τους ρόλους τους: «Παντού υπάρχει ανταγωνισμός απλώς στον δικό μας χώρο το βλέπεις κιόλας. Περιμένεος σε μία αίθουσα για κάστινγκ και βλέπεις. Με το πού μπήκα στη δραματική αποδέχτηκα ότι δεν θα παίρνω όλες τις δουλειές, και ότι έπρεπε να συμφιλιωθώ με την απόρριψη», πρόσθεσε η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ. Αλλά η ακρόαση των «Παγιδευμένων» ήταν αυτή που της προκάλεσε τη μεγαλύτερη ένταση αφού όπως είπε: «Μετά την ακρόαση για τους «Παγιδευμένους» μπήκα στο αυτοκίνητο του πατέρα μου και έκλαιγα 2 ώρες. Ήθελα τόσο πολύ τη δουλειά που μου βγήκε όλη η πίεση», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ