Μάριος Αθανασίου: Ο «κρυφός» γάμος – τι αλλάζει στη ζωή του

Ο γνωστός ηθοποιός έδωσε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό για τη νέα κωμική σειρά του Alpha όπου πρωταγωνιστεί και έκανε μια αποκάλυψη.

Ο Μάριος Αθανασίου δεν έκρυψε ποτέ ότι ο γάμος δεν ήταν κάτι που είχε προτεραιότητα στα σχέδιά του. Ο ηθοποιός έχει τρία παιδιά, έναν γιο από την σχέση του με την Μαρία Σολωμού και δύο κόρες από τον δεσμό του με την Μάρθα Αλεξοπούλου, φωτογράφο, με την οποία μοιράζεται τη ζωή του τα τελευταία χρόνια.

Γι’ αυτό και μας εξέπληξε η «ομολογία» του στη συνέντευξη που παραχώρησε στη δημοσιογράφο Νάντια Αδαμοπούλου στο περιοδικό Εγώ με αφορμή τη νέα σειρά του Alpha στην οποία και θα πρωταγωνιστήσει.

Μιλώντας λοιπόν για τον ρόλο του στη νέα κωμική σειρά, στην οποία συμπρωταγωνιστεί με την Παναγιώτα Βλαντή, «πρόδωσε» το μυστικό του γάμου του.
«Με την Μάρθα παντρευτήκαμε πριν περίπου μία εβδομάδα στην Πύλο, με ελάχιστους καλεσμένους. Ήταν μόνο καλοί φίλοι και οικογένεια. Ήταν πολιτικός γάμος. Δεν είμαι αρνητικός στον γάμο, είμαι κατά του θρησκευτικού γάμου. Ήθελα να αποφύγω την διαδικασία του μυστηρίου» είπε ο ηθοποιός.

Και ξεκαθάρισε: «Δεν αλλάζει κάτι στη ζωή μας. Όταν είσαι 10 χρόνια σύντροφος με έναν άνθρωπο κι έχετε αποκτήσει δύο παιδιά μαζί, είναι σαν να υπάρχει γάμος. Δεν σε διαφοροποιεί ο τίτλος».
Να θυμίσουμε ότι από την περιοχή της Πύλου κατάγεται η σύζυγος του ηθοποιού ο οποίος περνάει κάθε χρόνο τις διακοπές του εκεί.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ