Μαρία Ναυπλιώτου: Εσπευσμένα στο χειρουργείο – το πρόβλημα υγεία που αντιμετωπίζει

Η Μαρία Ναυπλιώτου παίζει αυτό το διάστημα στο Θέατρο Δημήτρης Χορν στην παράσταση του έργου του Εντουάρντο Ντε Φιλίππο «Φιλουμένα Μαρτουράνο» που ανεβαίνει με μεγάλη επιτυχία σε σκηνοθεσία του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου.

Δυστυχώς, ένα πρόβλημα υγείας την κρατάει εδώ και μερικές ημέρες μακριά από το θέατρο, όπως ενημέρωσε η ίδια τους θεατές μέσα από μια ανάρτησή της.

Τι συνέβη… Η αγαπημένη ηθοποιός ένιωσε ισχυρούς πόνους στην κοιλιά και πήγε στο νοσοκομείο όπου οι εξετάσεις έδειξαν πρόβλημα στη χολή με συνέπεια να οδηγηθεί εσπευσμένα στο χειρουργείο.

«Καλημέρα σας! Σας μιλάω από το δωμάτιο του νοσοκομείου, εχθές ήρθα εδώ με οξύ κοιλιακό άλγος και μετά τις εξετάσεις των γιατρών έκανα επέμβαση αφαίρεσης χολής. Δυστυχώς τις επόμενες ημέρες δεν θα μπορώ να είμαι πάνω στη σκηνή. Λυπάμαι πολύ για την αναστάτωση που θα έχετε όσοι είχατε αγοράσει εισιτήριο. Σωματικά δεν μπορώ να ανταπεξέλθω. Την Τετάρτη θα είμαστε πάλι μαζί. Λυπάμαι πολύ, αυτό ήταν κάτι που δεν μπορούσα να προβλέψω, ούτε να αποτρέψω. Ανυπομονώ να συναντηθούμε ξανά σύντομα» είπε στην ανάρτηση που έκανε, ζητώντας συγνώμη από τους κατόχους εισιτηρίων.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ