Μαντόνα: Στο πλευρό της Μπρίτνει Σπίαρς – «Δώστε της πίσω τη ζωή της»

H Μαντόνα είναι μεταξύ των πολλών εκπροσώπων της μουσικής βιομηχανίας που συμπαραστέκονται στη Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Στο πλευρό της τραγουδίστριας της ποπ, Μπρίτνεϊ Σπίαρς, τάχθηκε η Μαντόνα, αναφορικά με τη μάχη της κατά της νομικής επιμέλειας, του «καθεστώτος» κηδεμονίας από τον πατέρα της, το οποίο μάλιστα χαρακτήρισε «δουλεία».

Η υπόθεση της Μπρίτνεϊ

Υπενθυμίζεται ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ζήτησε πρόσφατα στη δίκη της να απαλλαγεί από την κηδεμονία του πατέρα της, αλλά χωρίς αποτέλεσμα…

Στις 24 Ιουνίου, η Σπίαρς έδωσε μία εκρηκτική κατάθεση στο δικαστήριο καταγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι αισθάνεται ότι η κηδεμονία έχει καταστεί καταπιεστικό και ελεγκτικό όργανο εναντίον της και ότι δεν της επιτρέπεται να παντρευτεί με τον σύντροφό της, Σαμ Ασγκάρι.

«Θάνατος στην πατριαρχία»

Σε ανάρτησή της στα Instagram stories της, η Μαντόνα, η οποία συνεργάστηκε με τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο τραγούδι του 2003 «Me Against the Music» δημοσίευσε φωτογραφία της με μπλουζάκι που αναγράφει «Britney Spears».

«Πρόκειται για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων! Μπρίτνεϊ ερχόμαστε να σε βγάλουμε από τη φυλακή!» γράφει η «βασίλισσα της ποπ».

«Δώστε σε αυτήν τη γυναίκα τη ζωή της πίσω» έγραψε η Madonna. «Άνοιξε την καρδιά σου. Η δουλεία καταργήθηκε εδώ και πολύ καιρό! Θάνατος στην άπληστη πατριαρχία που το κάνει αυτό στις γυναίκες για αιώνες» συμπλήρωσε.

Δείτε τη φωτογραφία που κοινοποίησε:

Madonna Britney

H Μαντόνα είναι μεταξύ των πολλών εκπροσώπων της μουσικής βιομηχανίας που συμπαραστέκονται στη Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Σημειώνεται ότι η Σερ, η Μάιλι Σάιρους και η Μαράια Κάρεϊ, εξέφρασαν επίσης την υποστήριξή τους στην τραγουδίστρια.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί, ότι όλο και περισσότερος κόσμος παγκοσμίως ζητά την «απελευθέρωση» της τραγουδίστριας από την κηδεμονία, ενώ το κίνημα «#free Britney» είναι ευρέως διαδεδομένο στα social media.

Britney Spears 1

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ