Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Αύγουστος στη Νάπολη με μηχανή

Το ζευγάρι απολαμβάνει το καλοκαίρι μακριά από αδιάκριτα βλέμματα στην Ιταλία.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Ίαν Στρατή και της Μαίρης Συνατσάκη στο θέατρο Άλσος επιβεβαίωσε τις υποψίες των θαυμαστών τους ότι οι δυο τους είναι μαζί -οι υποψίες γεννήθηκαν όταν σε ένα βίντεο της mairiboo, γυρισμένο στο σπίτι της, έκανε guest εμφάνιση ένα άγνωστο τετράποδο που κάποιοι αναγνώρισαν ως τον γάτο του τραγουδιστή.

Αυτή τη στιγμή, αν πιστέψουμε τα όσα γράφονται, το ζευγάρι βρίσκεται στην Ιταλία και δη στη Νάπολη και απολαμβάνει τον ωραίο καιρό και …πολλές πίτσες.

Οι δυο τους ταξίδεψαν με τη μηχανή του τραγουδιστή, γεγονός που δυσκόλεψε τη Μαίρη, η οποία δεν ήξερε τι από τα υπάρχοντά της να χωρέσει στο σακίδιο που θα έπαιρνε μαζί της.
Την «αγωνία» της μάλιστα τη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μέσα από τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου περιέγραψε με κωμικό τρόπο τα παθήματά της.

Τελικά, η Μαίρη τα κατάφερε -έφτιαξε το σακίδιό της- και πλέον βρίσκεται στη Νάπολη από όπου ποστάρει φωτογραφίες και χάρτες της διαδρομής στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Στην τελευταία η youtuber – ηθοποιός ποζάρει μπροστά στην πίτσα της και σημειώνει:
«Ειλικρινά δεν βγήκε ούτε μια φωτογραφία που να μην έχω το ύφος «έλα εδώ ναπολιτάνικο ζυμαράκι με σάλτσα και πεκορίνο να αναμετρηθούμε». Οπότε ανεβάζω αυτήν που είναι ένα τσικ πιο κολακευτική από τις υπόλοιπες στις οποίες είμαι σαν κανονικός κρίπουκλας υδατανθράκων. Συν κάποιες ακόμη από τις ελάχιστες πρώτες ώρες στη Νάπολη! Βίβα Ρένα».

https://www.instagram.com/p/CSudHBpLEam/

Ο Ίαν Στρατής σε προηγούμενη εξόρμησή του:

https://www.instagram.com/p/CEbTy4CAQSQ/

Από την προετοιμασία του ταξιδιού:

3d5b7b6bb0264676a2e743e3b7115046

8a3bca64c47744e88bdb51000c6f4ff6

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ