Λίτσα Γιαγκούση από το σπίτι της στα Βίλια: Είμαι 300 μέτρα από τη φωτιά

Η τραγουδίστρια μίλησε στο «Καλοκαίρι #not» από τα Βίλια όπου βρίσκεται για το μέτωπο φωτιάς δίπλα στο σπίτι της.

Η Λίτσα Γιαγκούση μίλησε τηλεφωνικά στην Ελένη Τσολάκη στην εκπομπή του Open «Καλοκαίρι #not» για το τρόμο που ζει τις τελευταίες ώρες λόγω της πυρκαγιάς που μαίνεται στα Βίλια όπου βρίσκεται το σπίτι της.

Η τραγουδίστρια της οποίας το σπίτι βρίσκεται στον περιφερειακό των Βιλίων προς το Πόρτο Γερμενό μοιράστηκε με την παρουσιάστρια την αγωνία της για τα όσα τραγικά συμβαίνουν.

«Αυτή τη στιγμή υπάρχει αναζωπύρωση και είμαι στα 300 μέτρα. Για την περιοχή μας μέχρι στιγμής δεν έχουμε μήνυμα εκκένωσης. Χθες ήρθε η αστυνομία και μας είπε να εκκενώσουμε προληπτικά. Ετοιμαστήκαμε, έβαλα πέντε πράγματα σε μια βαλίτσα και σε περίπτωση που υπήρχε ανάγκη θα φεύγαμε» είπε η Λίτσα Γιαγκούση.

Και πρόσθεσε: «Πριν μια ώρα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα, αλλά τώρα βλέπω αναζωπυρώσεις και ανησυχώ γιατί δεν έχουμε αυτή τη στιγμή εναέρια βοήθεια. Έχουμε δηλαδή, αλλά περνάνε αραιά, δεν είναι αυτό που ήταν πριν δύο ώρες».

«Υπάρχει μεγάλη αναζωπύρωση αυτή τη στιγμή. Μαύρος καπνός στα 300 μέτρα. Και όχι σε ένα σημείο, αλλά σε δυο-τρία. Ευτυχώς που φυσάει λίγο. Δε το πιστεύω αυτό που συμβαίνει, πονάει η ψυχή μου. Είναι τραγικό, εύχομαι να πάνε όλα καλά» τόνισε.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ