Λένα Δροσάκη: Ένιωσα τεράστιο θυμό μετά την κατάθεση στη δίκη Φιλιππίδη

Στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ1 βρέθηκε η Λένα Δροσάκη για μια συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο, όπου μίλησε για την οικογένειά της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη καθώς και για την εμπειρία της από τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η Λένα Δροσάκη μοιράστηκε ένα περιστατικό από την αρχή της σχέσης της με τον Αλέξανδρο Μπουδούμη: «Είμαστε μια φορά σε ένα ταξίδι στο Ναύπλιο κρυφά. Τον παίρνει μια δημοσιογράφος και τον ακούω να λέει «Δροσάκη; δεν την ξέρω καν» και εγώ ήμουν μέσα και έκανα μπάνιο. Στην αρχή ήταν σοκαριστικό να ακούς κάτι τέτοιο, ήθελα να βάλω τα κλάματα να θυμώσω, αλλά μετά έλεγα καλά κάνει», παραδέχτηκε η ηθοποιός.

Ενώ όπως είπε σαν χαρακτήρες δεν είχαν πολλά κοινά στοιχεία: «Ένιωθα ότι δεν έχουμε τίποτα κοινό με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Πριν γνωριστούμε είχα δει μια συνέντευξή του και μου άρεσαν αυτά που έλεγε. Όταν γνώρισα κιόλας, σκέφτηκα «για δες έχει και άλλα πράγματα να πει».

Μιλούσαμε όλο τα βράδυ, δεν κοιμήθηκα καθόλου, γελούσα σαν έφηβη. Την επόμενη μέρα πήγα και του έκανα έκπληξη χωρίς να το ξέρει σε ένα καφέ που καθόταν κοντά στο σπίτι μου. Από τότε είμαστε μαζί», δήλωσε η Λένα Δροσάκη για την αρχή της σχέσης τους.

Όταν αποκαλύφθηκε η σχέση τους στα μέσα ενημέρωσης, όλα ακολούθησαν πολύ γρήγορα: «Εκείνος ήθελε να γνωρίσει τους δικούς μου, αλλά εγώ ήμουν διστακτική γιατί δεν ήξερα αν θα κρατήσει. Ήμουν λίγο φοβισμένη σε σχέση με τον Αλέξανδρο και το παρελθόν του. Δεν ήταν απελευθερωτικό όταν μαθεύτηκε η σχέση μας. Όταν έμεινα έγκυος ξαφνιάστηκα, δεν το περίμενα. Όταν το έμαθα βέβαια, είχα μόνο χαρά. Επειδή είχα μια δύσκολη εγκυμοσύνη, αυτό που με άγχωνε περισσότερο ήταν το να επιβιώσουμε και οι δύο. Κινδυνέψαμε και οι δύο, γέννησα στον 8ο μήνα. Τώρα έχω διάφορες αγωνίες», πρόσθεσε για την εγκυμοσύνη και την οικογένεια που δημιουργήθηκε κι αυτή πολύ γρήγορα.

Για την καταγγελία που έκανε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και για την θέση της ως μάρτυρα στη δίκη του είπε: «Όταν είσαι ευάλωτος και δεν έχεις πού να αποταθείς αυτό σε κάνει αυτομάτως υπεύθυνο γιατί δεν το λες; Έκανες ότι το ξέχναγες. Δεν ξεχνάς αυτό που ζεις, μόνο το θάβεις. Μετά την κατάθεση ανακατεύτηκαν πολλά συναισθήματα. Ήρθαν και άλλα συναισθήματα στην επιφάνεια που δεν ήξερα ότι υπήρχαν.

Ένας τεράστιος θυμός που δεν είχα εκφράσει ποτέ, ότι φταίω, ότι δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Ένιωθα αδύναμη! Αυτό θέλω να αλλάξω και για αυτό βρίσκομαι σε αυτή τη θέση που δεν είναι επουδενί ευχάριστη. Αλλά θέλω να πηγαίνουμε στη δουλειά μας ήρεμες. Ξέρουμε όλοι είναι τα όρια, πότε φλερτάρω, πότε σου φωνάζω. Όταν είδα τον Φιλιππίδη στο δικαστήριο, απέφυγα να τον κοιτάξω. Προσπάθησα τον θυμό να τον διαχειριστώ», συμπλήρωσε απευθυνόμενη στους παρουσιαστές η Λένα Δροσάκη.

Το πρώτο μέρος της συνέντευξης:

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης της Λένας Δροσάκη:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ