Λάζαρος Γεωργακόπουλος: Ήρθε στην παράσταση και μου είπε «Δεν μου άρεσες καθόλου»

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και εισέβαλλε στο πλατό χαμογελώντας έτοιμος να μιλήσει για όλα. Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος έκανε ένα δυναμικό comeback στην τηλεόραση μετά από πολλά χρόνια στον ρόλο του Καραπάνου στον Σασμό. Ενώ συνεχίζει και φέτος στον Alpha στην επιτυχημένη σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών».

Για τις ανάγκες του ρόλου του, φέτος είναι η πρώτη χρονιά που δεν συμμετέχει σε θεατρική παράσταση, για να μπορεί να ανταποκριθεί στα γυρίσματα: «Αποφάσισα να μην κάνω θέατρο φέτος για πρώτη φορά», όπως είπε χαρακτηριστικά.
Η Ναταλία Αργυράκη έθεσε στον ηθοποιό την ερώτηση πως αντιμετωπίζει την αναγνωρισιμότητα από τον κόσμο κι εκείνος απάντησε ότι: «Για ένα μεγάλο μέρος του κοινού το να μην σε ξέρει σημαίνει ότι δεν είσαι καν ηθοποιός. Δηλαδή, η γνώμη του για σένα δεν είναι και τόσο καλή. Ποτέ δεν ήταν ο στόχος μου αυτός, να γίνω γνωστός , με ενδιέφερε να κάνω πάντοτε τα πράγματα έτσι όπως τα ήθελα και σε αυτό τα έχω καταφέρει». Αυτό το είχε δείξει από μικρή ηλικία όταν δεν έδειχνε να τον νοιάζει η γνώμη του κόσμου.

Αλλά και τα σχόλια, καθώς και η κριτική δεν τον πτόησαν ποτέ: «Είμαι εκπαιδευμένος στο σκληρό σχόλιο. Έχει έρθει φίλη μου σε παράσταση, όταν κάναμε το Μάκμπεθ και μου έχει πει «Δεν μου άρεσες καθόλου». Το βρήκα ωραίο», δήλωσε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

Το σχετικό βίντεο:

Ο ρόλος του Χριστόφορου Μπουραντά στον «Παράδεισο των Κυριών» δεν έχει πολλά κοινά με τον χαρακτήρα του: : «Δεν έχουμε κοινό σαν μπαμπάδες, παρόλο που νομίζω ότι είναι ένας άνθρωπος ο οποίος ζει τη ζωή του με έναν τρόπο που δεν τον έχει επιλέξει. Δεν ξέρω ακριβώς ποιος είναι και τι κρύβει. Δεν ζει τη ζωή που θα ήθελε να ζήσει. Μάλλον γι’ αυτό συγκρούεται με τον Άγη. Γιατί έχει περισσότερα κοινά μαζί του από αυτά που θέλει να παραδεχτεί. Έχει εκπλήξεις στο μέλλον αυτός ο ρόλος Κάποια στιγμή θα αναγνωρίσει το ότι έχει περισσότερα κοινά με τον Άγη».

Όσα είπε για τον «Παράδεισο των Κυριών»:

Λίγο αργότερα η Ναταλία Γερμανού του επεφύλασσε μικρές εκπλήξεις με μια αναδρομή στο παρελθόν του, δείχνοντάς του μια φωτογραφία από τη βάφτιση της κόρης του, Joanne. Η ίδια στη βάφτισή της ήταν περίπου 6 ετών και ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος σχολιάσε: «Ούτε που μας είχε περάσει από το μυαλό. Λέγαμε θα θελήσει να βαφτιστεί στα 18. Αλλά το ήθελε τόσο πολύ η μανούλα που της κάναμε το χατίρι και κάναμε μια υπέροχη βάφτιση. Ήρθαν οι δασκάλες από τον παιδικό σταθμό, τα παιδιά από τον παιδικό σταθμό και μετά κάναμε ένα υπέροχο πάρτι που το θυμάται ακόμα έντονα». Τέλος ο ηθοποιός δέχτηκε ένα πολύ πρωτότυπο δώρο από την παρουσιάστρια με θέμα έναν κιθαρίστα, αφού όπως αποκάλυψε η κιθάρα του αρέσει πολύ.

Τα σχόλια για την βάφτιση της Joanne:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ