Κώστας Νικούλι: Η «ανάσταση» του Πετρή κάνει χαμό στο Tik Tok (βίντεο)

Μην χάσετε το viral βίντεο από τα παρασκήνια των γυρισμάτων του «Σασμού» με πρωταγωνιστή τον δολοφονημένο Πετρή.

Ο θάνατος του Πετρή στον «Σασμό» έχει φέρει δάκρυα στα μάτια των τηλεθεατών της σειράς -μάλιστα δεν έλειψαν και εκείνοι που τα έβαλαν με τους σεναριογράφους οι οποίοι τους στέρησαν έναν από τους πιο αγαπημένους τους ήρωες.

Αλλά και οι συνάδελφοι του Κώστα Νικούλι, του νεαρού ηθοποιού που υποδύθηκε με ξεχωριστή επιτυχία τον αδελφό της Αργυρώς, αποχαιρέτησαν με συγκίνηση των συνάδελφό τους, που δεν θα βρίσκεται πλέον μαζί τους για να μοιράζονται τις δυσκολίες των πολύωρων γυρισμάτων.

Ευτυχώς, ένα βίντεο από τα παρασκήνια των γυρισμάτων της τελευταίας δραματικής σκηνής του θανάτου του Πετρή, πέτυχε να ελαφρύνει το βαρύ κλίμα.

Στο βίντεο που βγήκε στο Τik Tok ο Πετρής πετάει από επάνω του το σεντόνι που τον σκεπάζει στο ασθενοφόρο που ήρθε να τον παραλάβει από το σημείο του εγκλήματος και δείχνει χαμογελαστός την πληγή από τον πυροβολισμό.

@sasmos_alphatv1 #sasmos_kriti #sasmos #kostasnikouli #sasmosalphatv @sasmos_alphatv @_.joanna_2 @sasmos_editsss @jk_edit11 ♬ hymn for the weekend – favsoundds

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ