Κωνσταντίνος Καζάκος: Στο ξεκίνημά μου εγκλωβίστηκα στην εικόνα του ωραίου, ήταν λάθος

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ελένη για τη σχέση που είχε με τους γονείς του και την πορεία του στο θέατρο και την τηλεόραση. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον ρόλο του στη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, «Το Κόκκινο Ποτάμι».

Η απώλεια των γονιών του όπως είπε ήταν τραγική αλλά ήταν και η φυσική κατάληξη των πραγμάτων. Ο πόνος όπως ανέφερε στην ηλικία του είναι διαχειρίσιμος ενώ με τον πατέρα του πρόλαβαν να ανταλλάξουν τις κουβέντες που έπρεπε ανάμεσά τους: «Στον πατέρα μου πρόλαβα να πω όλα τα «σ’ αγαπώ μου», με τη μητέρα μου ήταν διαφορετικά, γιατί ήμουν πιο νέος. Όσο μεγαλώνουμε ο αποχωρισμός είναι πιο αντιμετωπίσιμος, γιατί σαφώς τώρα κι εγώ είμαι πιο στέρεος ως άνθρωπος απ’ ό,τι ήμουν στα 23 μου».

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος παραδέχτηκε πως στην εφηβεία του ταλαιπώρησε τους γονείς του, αλλά το θεωρεί κάτι που ήταν φυσιολογικό να συμβεί: «Μικρός ήμουν πολύ μεγάλος μπελάς. Τους είχα ταλαιπωρήσει αρκετά. Όμως αυτό είναι και το υγιές. Αν δεν εκτονωθείς νέος, θα εκτονωθείς μεγάλος και αυτό είναι πιο επικίνδυνο». Ενώ σχολίασε πως σαν χαρακτήρας είναι ευγενικός, πράγμα που παρεξηγείται: «Πολλές φορές η ευγένεια και η σεμνότητα παρεξηγούνται και θεωρούνται βλακεία και ηλιθιότητα. Η υποκρισία και η κακία με εξαγριώνουν και δυστυχώς πάντα το βλέπω αργά. Είμαι καλοπροαίρετος. Έκανα το λάθος να εγκλωβιστώ στην εικόνα του ωραίου, όταν ξεκινούσα. Μου πήρε καιρό να καταλάβω ότι όλα αυτά είναι μπούρδες».

Γιορτάζει τα γενέθλιά του με την παραδοχή πως κατάφερε να ζήσει ακόμη έναν χρόνο: «Γιορτάζω με πάθος τα γενέθλιά μου. Γιατί; Το είχα σίγουρο ότι θα είχα άλλη μια χρονιά; Το γιορτάζω κάθε χρόνο γιατί τα κατάφερα. Δεν έχω ιδέα εάν θα ξανά παντρευόμουν», είπε σχολιάζοντας και την ερώτηση που του γίνεται σε κάθε συνέντευξη που δίνει. Ο ίδιος δεν νιώθει την ανάγκη να ξανακάνει έναν γάμο μετά από τους δύο που έχουν προηγηθεί, αλλά δεν το αποκλείει κιόλας.

Όσο αφορά τη σχέση που έχει με τα παιδιά του, χαρακτηρίζει τον εαυτό του μια μίξη μπαμπάδων, καθώς φέρεται στα παιδιά του ανάλογα με την ηλικία τους και τις ανάγκες τους. Συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός είπε: «Δε μου αρέσουν τα ποτέ και τα πάντα. Είμαι μια μίξη μπαμπάδων. Με την Τζένη είμαστε φίλοι πλέον. Δεν έχουμε πολλά μυστικά μεταξύ μας. Ο Ιάσωνας πάει Πέμπτη δημοτικού, είναι ήσυχος, παίζει πιάνο, τραγουδάει καλά, οπότε νομίζω πως αυτός θα πάει προς τα εκεί», αναφέροντας με καμάρι πως ο Ιάσονας ξεκίνησε να μαθαίνει πιάνο μόνος του αντιγράφοντας τις μελωδίες που άκουγε.

Για τον ρόλο του στο Κόκκινο Ποτάμι του Μανούσου Μανουσάκη, νιώθει ιδιαίτερα περήφανος γιατί δεν είναι μια απλή σειρά. Αφού υπάρχουν αναφορές σε πραγματικά ιστορικά στοιχεία και χρησιμοποιούνται χαρακτήρες υπαρκτοί.

Όσα είπε στη συνέντευξή του ο Κωνσταντίνος Καζάκος:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ