Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Το νέο hot ζευγάρι της showbiz

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα μονοπωλούν της συζητήσεις της ελληνικής showbiz από το μεσημέρι της Κυριακής που έγινε η πρώτη αποκάλυψη της σχέσης τους στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται».

Η νέα σχέση του γνωστού τραγουδιστή είναι μια πανέμορφη κοπέλα που προέρχεται από τον κόσμο των επιχειρήσεων. Πρόκειται για την 24χρονη κόρη της Μιράντας Πατέρα και του Γιώργου Νίκα. Η Αλεξάνδρα Νίκα είναι απόγονος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας από τη μεριά της μητέρας της, ενώ ο πατέρας της είναι ο γνωστός βιομήχανος αλλαντικών. Σε κάθε περίπτωση τα έχει κληρονομήσει εκτός από φήμη και πλούτο και τα καλά γονίδια των γονιών της. Οι οποίοι αποτέλεσαν για χρόνια ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της κοσμικής Αθήνας. Η 24χρονη καλλονή έχει κάνει σπουδές σε πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια.

Η κάμερα του Πρωινού βρέθηκε στο αεροδρόμιο και συνάντησε τον Κωνσταντίνο Αργυρό κατά την επιστροφή του. Στις ερωτήσεις που του έγιναν, ο τραγουδιστής απέφυγε να μιλήσει και αρκέστηκε να πει πως βρέθηκε με αντροπαρέα: «Περάσαμε ωραία, ξεκουράστηκα. Οι γονείς μου σπούδασαν στην Ιταλία και μας μίλαγαν από μικρά ιταλικά. Για το Voice δεν έχουν γίνει συζητήσεις για του χρόνου. Δουλεύω πολλές ώρες αλλά δεν καταλαβαίνω ότι κουράζομαι, έχω καλή ομάδα», είπε κατευθύνοντας την κουβέντα στα επαγγελματικά του.

Όσα είπε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στον Γρηγόρη Μπάκα:

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών τους φίλων, που δεν είναι άλλοι από τον Ανέστη Ευαγγελόπουλο – ο οποίος ήταν μαζί στο ταξίδι στην Ιταλία- και την κολλητή του Χριστιάννα Μπέτα, κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό μας», επιβεαιώνεται πως το ζευγάρι είναι μαζί τρεις μήνες και όπως θα δείτε η Αλεξάνδρα Νίκα έχει έναν πολύ δημοφιλή κι ενδιαφέροντα λογαριασμό στο Instagram.

Το σχετικό απόσπασμα από το «Πρωινό μας»:

Η Αλεξάνδρα Νίκα είναι μια πολύ εντυπωσιακή παρουσία:

https://www.instagram.com/p/CRzCTeQFKXU/

https://www.instagram.com/p/Co75kVkPVOb/

https://www.instagram.com/p/CTFKttOqM-V/

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ