Κάτια Δανδουλάκη: Ο Μάριος Πλωρίτης είχε τις ωραιότερες γυναίκες και ήταν όλες φίλες μου

Στην παρέα του Ηλία Ψινάκη και της Αννίτας Πάνια ήταν καλεσμένη η Κάτια Δανδουλάκη και μίλησε τόσο για την προσωπική της ζωή στο πλευρό του Μάριου Πλωρίτη , όσο και για την υπόθεση Φιλιππίδη και την παρουσία της στη δίκη που έγινε.

Το περιστατικό με τον Πέτρο Φιλιππίδη όπως είπε η Κάτια Δανδουλάκη την έχει σβήσει από τη μνήμη της σιγά σιγά: «Την έχω σβήσει από την μνήμη μου αυτήν την εποχή. Την θυμάμαι τόσο, ώστε να γίνει αυτό που έγινε. Σταμάτησε εκεί που σταμάτησε κι έγινε έτσι κι αλλιώς μια κάθαρση, οπότε δεν θα με δεις να συζητώ παραπάνω για αυτό γιατί το έκανα ακριβώς στην σιωπή. Δεν μίλησα ποτέ για αυτό. Μίλησα, όταν μίλησαν τα κορίτσια. Για αυτό δεν μιλώ. Δεν περνούσα καλά, βλέποντας μια συμπεριφορά.

Επειδή αυτό δεν γίνεται πολύ κατανοητό από όλους, δεν μου αρέσει να το επεξηγώ ξανά. Για να τινάξω στον αέρα μία παραγωγή, κάτι στην δική μου ψυχή είχε περάσει το κόκκινο όριο. Κατάλαβα ότι δεν θέλω να υπάρχω εδώ και να βλέπω αυτό που βλέπω.

Δεν γεννήθηκα για να ξοδεύω την ψυχή μου για να περνώ άσχημα. Το όνειρό μου θέλω να είναι ροζ. Είπα ότι θέλουμε να σταματήσουμε την συνεργασία κι ότι πέρασες το όριο της ψυχής μου. Τελείωσε, αυτό ήταν και δεν είχαμε καμία επικοινωνία μετά από εκεί», είπε η ηθοποιός και θιασάρχις.

Βέβαια μετά από τις καταγγελίες που έγιναν και την πορεία τους σε δίκη, η Κάτια Δανδουλάκη δεν μπόρεσε να μην δώσει το παρόν όταν κλήθηκε ως μάρτυρας: «Έπρεπε να πάω ως μάρτυρας. Δεν γινόταν, εφόσον με καλούσαν. Μου άφησε την χειρότερη και πιο οδυνηρή γεύση για όλες τις πλευρές γιατί εγώ λυπάμαι πάρα πολύ και για τον άλλον. Πονώ, αλλά πρέπει να γίνει. Υπάρχει και μια κάθαρση που έρεπε να γίνει κι ο καθένας να πληρώσει για κάποια πράγματα που έκανε λάθος», πρόσθεσε η Κάτια Δανδουλάκη στην εκπομπή «Έλεος».

Όσα είπε η Κάτια Δανδουλάκη για την υπόθεση Φιλιππίδη:

Σε άλλο σημείο της κουβέντας της, αναφέρθηκε στον σύντροφό της, Μάριο Πλωρίτη και στον τρόπο που γνωρίστηκαν όταν ήταν… τεσσάρων ετών. Σε έκπληξη των παρουσιαστών, η Κάτια Δανδουλάκη δήλωσε ότι: «Έχω φωτογραφία τον Μάριο που μου τσιμπάει το μάγουλο στην αγκαλιά της μαμάς μου ντυμένη μπιζέλι. Ήμουν σε φωτογραφείο, 4 ετών, είχε έρθει με την Έλλη Λαμπέτη και είπε «κοίτα ένα κοριτσάκι». Μετά στα 18 μου έδωσε το πτυχίο μου, στη δραματική σχολή. Ήταν καρμικό, δεν γίνεται τόσες συμπτώσεις! Είχε τις ωραιότερες γυναίκες. Και την Έλλη και την Αλίκη. Και ήταν όλες φίλες μου», πρόσθεσε για τον τρόπο που γνωρίστηκαν και ένωσαν τις ζωές τους.

Η πρώτη γνωριμία με τον Μάριο Πλωρίτη:

Οι σχέσεις του Μάριου Πλωρίτη ήταν μετέπειτα φίλες της Κάτιας Δανδουλάκη:

Η Κάτια Δανδούλάκη αναφέρθηκε και στο ύψος της που την περιόριζε στους ρόλους της: «Δεν μπορούσα να βρω δουλειά από το ύψος μου. Με βάζανε και με μετρούσανε με τις μεζούρες. Ο Νίκος Κούρκουλος είχε το ίδιο ύψος με μένα αλλά έδειχνα πιο ψηλή και έπαιζα εγώ καθιστή κι εκείνος όρθιος», συμπλήρωσε στη βραδινή εκπομπή του Mega.

Το σχετικό απόσπασμα:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ