Κατερίνα Ζαρίφη για Βαρυμπόμπη: Να ξέρω ποιον θα φτύσω…

Με ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram η Κατερίνα Ζαρίφη σχολιάζει με απόγνωση τις σκηνές βιβλικής καταστροφής που εκτυλίχθηκαν στην Βαρυμπόμπη.

Τη φωτιά στην Βαρυμπόμπη που συνεχίζει να κατακαίει τα πάντα στο διάβα της, προσθέτοντας άλλο ένα πλήγμα στο ευαίσθητο οικοσύστημα της Αττικής, σχολίασε με χθεσινή της ανάρτηση η Κατρίνα Ζαρίφη.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια παρακολούθησε και αυτή άναυδη και μαγκωμένη με τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών να θέσουν υπό έλεγχο τις φλόγες, ακόμα και με κίνδυνο της ζωής τους, και θέλησε να προσθέσει τη φωνή της στις φωνές των χιλιάδων συμπολιτών της και να απευθύνει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους ήρωες των πύρινων μετώπων.

Ανέβασε λοιπόν το βίντεο – ντοκουμέντο που κυκλοφορεί από χθες με το πλήρωμα πυροσβεστικού οχήματος και έγραψε:

«Βλέπουν την κόλαση και φωνάζουν «Μια χαρά είμαστε. Περνάς.». Μόνο αυτοί. Οι πυροσβέστες. Και όσοι μέχρι τώρα καίγονται για όλα αυτά που εμείς θρηνούμε από την δροσιά του σπιτιού μας. Όχι γιατί κάποιοι δεν θέλουμε να το κάνουμε. Αλλά γιατί προς το παρόν είμαστε ανήμποροι να το κάνουμε.

Όμως αύριο? Θα κάνεις κάτι να βοηθήσεις Κατερίνα? (πρώτα ρωτάω τον καθρέφτη μου για να ξέρω αν δεν κάνω κάτι ποιον θα φτύσω.)».

https://www.instagram.com/p/CSIIFzXgLTC/

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ