Κατερίνα Καινούργιου: Η φωτογραφία – σοκ από τη Bόρεια Εύβοια που ανάρτησε

Η παρουσιάστρια θέλησε να εκφράσει το σεβασμό και την συμπαράστασή τους προς του κατοίκους της Βόρειας Εύβοιας που δοκιμάζονται με μια συγκλονιστική φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.

Είναι η φωτογραφία της ημέρας και έχει γίνει δίκαια viral. Ο λόγος για την εικόνα που απαθανάτισε ο Κώστας Τσιρώνης για το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, στην οποία ένα ζευγάρι ηλικιωμένων προσπαθεί να βολευτεί στο κατάστρωμα πλοίου, καλυμμένο με ένα τραπεζομάντηλο, με το σκυλί τους στην αγκαλιά.

Το ζευγάρι από το Πευκί εγκατέλειψε το σπίτι του για να σωθεί από την πύρινη λαίλαπα, παίρνοντας μαζί του μόνο το σκυλάκι τους. Βρήκαν καταφύγιο στο ferryboat που πλησίασε στο χωριό για να βοηθήσει στην εκκένωση των κατοίκων, μαζί με δεκάδες συγχωριανούς και κατοίκους γύρω περιοχών.

Συγκλονισμένη από τα πρόσφατα γεγονότα, η Κατερίνα Καινούργιου, αντί άλλου σχολίου, κοινοποίησε τη φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και έγραψε δίπλα:

«Γροθιά στο στομάχι. Ολομόναχοι μέσα στο χάος. Ξαπλωμένοι και σκεπασμένοι πρόχειρα με ένα τραπεζομάντηλο, ο Γεώργιος Λιακος (89 ετών) και η Παρισσώ Λιάκου (87 ετών) βρίσκονται με το σκυλάκι τους, τη Bella, στο κατάστρωμα ferry boat, που έσπευσε στην παραλία του χωριού για να συνδράμει στην εκκένωση».

https://www.instagram.com/p/CSWDflODv5U/

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ