Καίτη Γαρμπή: Εμπιστεύτηκα ανθρώπους από τον χώρο και έχασα πολύτιμο χρόνο

Με εξομολογητική διάθεση η Καίτη Γαρμπή μίλησε για την απόφασή της να ασχοληθεί με το τραγούδι και αποκάλυψε στη Real Life όσα της δίδαξε η νυχτερινή ζωή.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως συνάντησε ανθρώπους στο χώρο που πίστεψε και εμπιστευτήκε ωστόσο όπως είπε «έχασε πολύτιμο χρόνο».

«Στην ”κανονική” ζωή θεωρώ ευλογία να μπορεί κανείς να είναι καλοπροαίρετος κι ενσυναισθητικός, συντονισμένος με τα συναισθήματα ανθρώπων γύρω του. Στη νυχτερινή ζωή θα έλεγα πως δεν ”εξυπηρετούν” ούτε η καλή πρόθεση ούτε οι ευαισθησίες», ανέφερε σχετικά.

Ειδικά για το τι απαιτείται ώστε κάποιος να πραγματοποιήσει καριέρα στο τραγούδι και αν είναι θέμα «άστρου» ή επιλογών εξήγησε:

«Επιλογές σίγουρα, γιατί το άστρο ή το έχεις ή δεν το έχεις, αλλά και τύχη γιατί η τύχη βοηθά τους τολμηρούς! Ο Μέγας Ναπολέων είπε ότι ο λόγος που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν πετυχαίνουν είναι γιατί ανταλλάσσουν αυτό που θέλουν περισσότερο με αυτό που θέλουν εκείνη τη στιγμή».

Για την δική της πορεία στο χώρο της μουσικής τόνισε:

«Ονειρεύτηκα μια καριέρα με ήθος κι αξιοπρέπεια κι έφτασε πολλές φορές εκείνη η στιγμή που με πίεζε να τα ανταλλάξω για την ευκολία της, την άμεση απολαβή, για το εδώ και τώρα. Δεν το έκανα και τόλμησα σε ζόρικους καιρούς να υπερασπιστώ την τιμή και τις αξίες μου. Εκτός από σωστές επιλογές, θέλει αρετή και τόλμη η καριέρα».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ