Καίτη Γαρμπή: Απαντάει με Λουντέμη στο εξώδικο από το Κέντρο Αθηνών

Όπως έγινε γνωστό πρώτα από την εκπομπή «Mega καλημέρα», ο επιχειρηματίας του Κέντρου όπου εμφανίζεται από πέρυσι ο Γιώργος Μαζωνάκης παρουσιάζοντας το πρόγραμμα «Η Αθήνα τη νύχτα» απέστειλε χθες εξώδικο στον Διονύση Σχοινά και στην Καίτη Γαρμπή με το οποίο διεκδικεί το ποσό των 60.000 ευρώ.

Στη συνέχεια ο δικηγόρος του επιχειρηματία αποκάλυψε ότι οι διεκδικήσεις της επιχείρησης απέναντι στον Διονύση Σχοινά, μετά από την αποχώρησή του από το σχήμα, αφορούν σε αποζημίωση για αθέτηση συμφωνίας, ηθική βλάβη και διαφυγόντα κέρδη και επιστροφή της προκαταβολής που είχε λάβει.

Οι διεκδικήσεις απέναντι στην Καίτη Γαρμπή πάλι αφορούν στην επιστροφή προκαταβολής που είχε λάβει για εμφανίσεις που δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω lockdown.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του δικηγόρου, η τραγουδίστρια είχε συμφωνήσει το ποσό της προκαταβολής να συμψηφιστεί με την αμοιβή του Διονύση Σχοινά, κάτι που πλέον δεν μπορεί να γίνει.

Μέχρι σήμερα οι fans του ζευγαριού περίμεναν την αντίδραση των δύο καλλιτεχνών για τα εξώδικα που έλαβαν.

Και η αντίδραση ήρθε. Δια χειρός Καιτούλας, η οποία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το εξής απόσπασμα από το περίφημο μυθιστόρημα του Μενέλαου Λουντέμη «Οδός Αβύσσου Αριθμός 0».

«Ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια, μια και δεν ντρέπονταν τα στόματα που τα ‘λεγαν», έγραψε η τραγουδίστρια σε story που ανέβασε, αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν θα συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις του νυχτερινού κέντρου.

GARBH APANTHSH

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ