Ιωάννης Παπαζήσης: Είμαι σνομπ και ψώνιο, δεν μπορώ την ευκολία

Ο Ιωάννης Παπαζήσης μίλησε στη Ναταλία Αργυράκη από τη σκηνή του θεάτρου Πόλη όπου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Βόυτσεκ» του Γκεόργκ Μπύχνερ. Ο ηθοποιός μίλησε για τη σχέση που έχει με τη δουλειά του καθώς και για την μέχρι τώρα στάση του απέναντι στη ζωή.

Όπως δήλωσε αρχικά ο Ιωάννης Παπαζήσης: «Επιδίωκα πάντα να είμαι στο περιθώριο. Είχα επιδιώξει μια ζωή να είμαι στο περιθώριο. Ακόμα και οι ρόλοι που επέλεγα ή οι παρέες που έκανα ή η στάση που είχα σε οποιονδήποτε ήταν να είμαι στο περιθώριο. Τώρα είμαι σε μια φάση που θέλω να ενταχθώ στο κοινωνικό σύνολο πολύ πιο έντονα. Μεγαλώνοντας συνειδητοποίησα ότι η μεγαλύτερη ανάγκη που είχα ήταν πως δεν μου αρκούσε και δεν μου άρεσε η επαφή με τον κόσμο. Ακόμα περισσότερο στην Αθήνα, όταν είχα έρθει, γιατί την θεωρούσα πολύ fake και ειδικά στη δουλειά μου», τόνισε.

Ενώ όπως ανέφερε με τη δουλειά του είχε πάντα μια σχέση εξάρτησης για να μπορέσει να επιβιώσει. Ακόμη και σήμερα που έχει διαγράψει μια πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση, δεν εργάζεται για την ευχαρίστησή του ή από φιλοδοξία αλλά για να μπορέσει να ζήσει.

Η πατρότητα σίγουρα τον έχει αλλάξει πολύ κι έχει δει τα πράγματα πολύ διαφορετικά: «Ο γιος μου ξεκάθαρα με έχει κάνει να δω τα πράγματα διαφορετικά. Η ζωή η δική μου είναι να τρέχω σε πάρτι με φούσκες και μπαλόνια και να μιλάω για τον Τομ και τον Τζέρι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το κάνει η πατρότητα, εγώ ήμουν έτοιμος να δω διαφορετικά τα πράγματα με τον γιο μου», για να συνεχίσει πως μετά από λίγο για τα νέα δεδομένα στη ζωή του: «Τίποτα δεν είναι δύσκολο στη ζωή, η ζωή συνεχίζεται γενικότερα. Δεν μου φαίνεται τίποτα δύσκολο που είναι ανθρώπινο. Από τη στιγμή που έχω εξηγήσει στο παιδί μου κάποια πράγματα, δεν ενδιαφέρει τίποτα άλλο», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Η σχέση του με τα μέσα ενημέρωσης δεν ήταν πάντα η καλύτερη: Τα media μου φέρθηκαν όπως τους φέρθηκα και γω, ξεκάθαροι ήμασταν. Με έχουν αδικήσει στην αρχή της καριέρα μου. Κακό ηθοποιό δεν με έχει πει ποτέ κανείς ευτυχώς γιατί, αν με έλεγαν, θα είχα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Δεν θα μπορούσα να το διαχειριστώ. Και σνομπ είμαι και ψώνιο είμαι. Δεν μπορώ την ευκολία», είπε ο Ιωάννης Παπαζήσης στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Όσα είπε ο Ιωάννης Παπαζήσης:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ