Ιωάννα Τούνη: «Με κοιλιά δεν παντρεύομαι με τίποτα» – η πρόβλεψη για το τηλεοπτικό μέλλον της

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχουν περιορίσει τις εξόδους τους τις τελευταίες εβδομάδες και, μαζί με αυτές, τις δηλώσεις τους on camera. Γι’ αυτό και όταν έκαναν την εμφάνισή τους επιτέλους, οι προβολείς έπεσαν όλοι επάνω τους.

«Χαριτωμένη», είναι η λέξη που χρησιμοποίησε η influencer για να περιγράψει την εγκυμοσύνη της. Και συμπλήρωσε: «Δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα, λίγο οι ανακατωσούρες, λίγο οι εμετοί, λίγο που πρήζω εδώ τον ήρωα όλη μέρα».

«Όταν χαλαρώνει το επαγγελματικό κομμάτι, ξυπνάνε οι ορμόνες και την πληρώνω εγώ» πρόσθεσε με διάθεση χιούμορ ο μέλλων πατέρας Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Για το πως είναι ο παρουσιαστής ως σύντροφος στην διάρκεια των τελευταίων μηνών της εγκυμοσύνης της, η Ιωάννα Τούνη απάντησε: «Ο Δημήτρης γενικά είναι ο καλύτερος. Από κει και πέρα δεν ξέρω πόσο αντιλαμβάνεται το ακριβώς συμβαίνει. Όταν βγει το μωρό, τότε θα καταλάβει ότι είναι μπαμπάς».

Μιλώντας για το μέλλον τους ως οικογένειας, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως έχουν σκεφτεί «πραγματάκια» για το όνομα του παιδιού, τα οποία δεν θα αποκαλύψουν ακόμα. Επίσης, ότι οι ερωτήσεις για τον επικείμενο γάμο της την αγχώνουν.

«Με κοιλιά δεν παντρεύομαι με τίποτα. Οι ερωτήσεις που κάνετε είναι οι ερωτήσεις που με στοιχειώνουν» είπε στους συγκεντρωμένους δημοσιογράφους και πρόσθεσε πως παιδικό δωμάτιο θα υπάρχει και στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, τις δύο πόλεις ανάμεσα στις οποίες μοιράζει τον χρόνο της η επιχειρηματίας.

Τέλος, η Ιωάννα Τούνη απάντησε για το τηλεοπτικό μέλλον της. «Έτσι κι αλλιώς με βλέπετε σπάνια στην τηλεόραση, οπότε όχι, δεν είναι μέσα στα άμεσα σχέδιά μου. Το παιδί θα μεγαλώσει στον αυτόματο αν κάνω κι εκπομπή. Μάλλον ο Δημήτρης θα κάνει τηλεόραση και εγώ με τον μπέμπη θα βλέπουμε και θα βαράμε παλαμάκια».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ