Ιωάννα Μαλέσκου για εγκυμοσύνη: «Είμαι ευγνώµων που μέσα μου μεγαλώνει ένα μικρό θαύμα»

Η παρουσιάστρια, Ιωάννα Μαλέσκου, μίλησε πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της και, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (14/01), δήλωσε ευτυχισµένη και ευγνώµων που µέσα της µεγαλώνει ένα µικρό θαύµα.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά», η Ιωάννα Μαλέσκου ανέφερε: «Αυτό που θέλω να πω είναι µια µεγάλη αλήθεια. Ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές, από τα βάθη της καρδιάς µου, όλο τον κόσµο που επικοινωνεί µαζί µου! Συγκινούμαι πραγµατικά και που το λέω. Είµαι ευτυχισµένη και ευγνώµων που µέσα µου µεγαλώνει ένα µικρό θαύµα».

Ακόμα, όσον αφορά στον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά, η παρουσιάστρια είπε: «Έχω βρει τον άνθρωπό µου. Αυτό είναι το παν. Θέλαµε πολύ να κάνουµε οικογένεια και όταν ήρθε, επέλεξα να αφοσιωθώ εκεί, για να πάνε όλα καλά. Τα επαγγελµατικά µπορούν να περιµένουν. Η ζωή όχι. Εύχοµαι υγεία, γαλήνη και φως σε όλο τον κόσµο».

Πώς αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της μέσω Instagram

Υπενθυμίζεται ότι η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία απέχει από την τηλεόραση κατά τη φετινή σεζόν, αποκάλυψε την προχωρημένη εγκυμοσύνη της μέσω Instagram μόλις πριν από περίπου πέντε ημέρες.

Χαρακτηριστικά, η ίδια έγραψε στη φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλίτσα που συνοδεύει την ανάρτησή της: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα “μικρό μυστικό” που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά “διπλά”. Είναι το λεγόμενο “δύο σε ένα”. Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση, κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο “δώρο” της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!».

https://www.instagram.com/p/CnKofpNoqE3/

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ