Ιωάννα Μαλέσκου: Εμβολιάστηκε με AstraZeneca – Τα συμπτώματα

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca χθες και σήμερα ενημέρωσε τους followers της για τα συμπτώματα που εμφάνισε.

Παρενέργειες και συμπτώματα εμφάνισε από το εμβόλιο της AstraZeneca η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ ενημέρωσε από χθες τους followers της ότι εμβολιάστηκε, ενώ με νέο της Insta Story σήμερα αναφέρει ότι έχει υψηλό πυρετό, ενώ θα είναι κανονικά σήμερα στο πλατό της εκπομπής της:

«38,8. Είχα ξεχάσει πως είναι να έχεις πυρετό.. Όλα κύλησαν, όπως μου τα είχατε περιγράψει. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Παυσίπονο αναβράζον και ραντεβού 12:00-14:00» έγραψε στο Instagram.

Χθες, αμέσως μετά τον εμβολιασμό της ανέβασε διαδοχικά stories στα οποία ανέφερε:

«Το είπα και το έκανα το εμβόλιο, μόλις γύρισα. Έκανα το AstraZeneca την πρώτη δόση».

«Μανούλα, πρέπει να είσαι περήφανη για το παιδί σου. Δεν κοίταζα βέβαια και την ένεση για να σας είμαι και ειλικρινής, αλλά τίποτα, δεν αισθάνθηκα πόνο, η κυρία που μου έκανε το εμβόλιο ήταν πάρα πολύ σχολαστική στις κινήσεις της. Εισέπραξα πολλή αγάπη από το επιστημονικό προσωπικό αλλά και από τους ανθρώπους εκεί, αλλά και από τον κόσμο που περίμενε επίσης στη σειρά, πολλή αγάπη και πραγματικά δεν μπορώ να σας περιγράψω πώς αισθάνομαι».

«Αισθάνομαι και πιο ελεύθερη και πιο σίγουρη για αυτό που έκανα».

Μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Μαλέσκου αναφέρθηκε και σε όσους δεν θέλουν να εμβολιαστούν:

«Παρότι υπάρχει μία μικρή μειοψηφία, ευτυχώς μικρή, ανθρώπων που μου έστειλαν σήμερα κάποια μηνύματα μετά και την εκπομπή για ποιον λόγο προβάλλω και μοιράζομαι το μήνυμα για το εμβόλιο ενώ δεν θα έπρεπε, λυπάμαι πάρα πολύ, πρόκειται για μία πάρα πολύ μικρή μερίδα, εγώ είμαι σε αυτούς που συμμορφώνονται στις οδηγίες και τις υποδείξεις των ειδικών, των επιστημόνων υγείας δηλαδή και του κράτους γι’ αυτό και ήθελα πιο άμεσα να πάω να κάνω το εμβόλιο».

maleskou

maleskou2

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ